Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názvy filmů - nevíte někdo?

Od: rodic odpovědí: 14 změna:

Kdysi jsem viděl film, začínalo to tak, že šli lidé po molu a jedné slečně odfoukl vítr klobouk. Už se pro něho jeden sehnul, ale předběhl ho jiný. Potom se s tou slečnou seznámil, ale ona už byla zadaná s tím druhým, dokonce se snad měli brát. A na konci filmu se vrátil čas o několik měsíců a opakovala se scéna s tím kloboukem, jen tentokrát byl ten druhý rychlejší. Víc z paměti nevylovím. Neznáte někdo? A když už jsem u těch filmů. Druhý se odehrával na letecké základně, kde byl v době studené války vyhlášen bojový poplach, letci nastoupili do bombardéru, vzlétli a ted přišel kód, jeden druhému říká, zase cvičný poplach, že? A ten druhý se podívá a zjistí, že to cvičný poplach není.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

3x

Dawns Early Light (1990)

tvoje scéna v 7:02

ivpe*
hodnocení

Díky, potěšilo. Škoda, že nevíte ten první film :) Potěšilo by ještě víc. Ale jsem moc rád i za to.

72mona3*
hodnocení

2x
Ten první vypadá na film, co teď běžel v televizi. csfd.cz/... M.
rodic
hodnocení

Díky. Je mi to nějaké povědomé, asi jsem ho taky viděl (tak už vím, že jsem ho viděl na youtube, ve slovenštině), ale není to ten správný. Škoda, rád bych ho ještě viděl.

72mona3*

Škoda, ta scéna s kloboukem tam určitě byla.

rodic
hodnocení

Určitě nebyla :) Rozhodně ne tak, jak jsem ji popsal, dokonce jsem přesvědčený o tom, že tam ani nic s kloboukem nebylo.Samozřejmě nevylučuju, že na hlavě někdy klobouk měla :) Ale hádat se nechci. :) Za to přesmajlíkování se omlouvám.

rodic
hodnocení

@72mona3 Strašně moc se omlouvám, máte pravdu, je to ten film. Díky. A to jsem říkal, že už se nikdy nebudu dohadovat o něčem, o čem jsem přesvědčený, že je to pravda, protože se potom stává, že jsem za blce, když pravdu nemám.

72mona3*

Vůbec se nemusíte omlouvat :-D, hlavně že jsme na to přišli, ne? *placni*

rodic
hodnocení

Určitě :) Ještě jednou díky.

rodic
hodnocení

@72mona3 Tak jsem nakonec zjistil, že moje paměť, která říkala, že to byl dobrý film pěkně kecala, pěkná blbost to byla.

72mona3*

Jo, nejlepší byl ten konec.

Když kouknete na procenta na ČSFD, je to hned jasné ;)

rodic
hodnocení

@72mona3

Tak třeba film Polární záře se mi líbil a taky nemá kdoví jaké hodnocení a mně se dost líbil, naopak Vrtěti ženou má přes 80% a já ho považuji za blbost.

rodic
hodnocení

72mona3*

No, a ten má "už" 50% :) Neviděla jsem ho, tak nemohu posoudit.

Ale pravdou je, že hodně záleží na tom, kdy se na film díváme. Myslím nejen psychické rozpoložení, ale i věk, společnost,... K některým musíme dospět, jiné časem zavrhneme právě díky tomu mentálnímu "dozrání".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]