Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přátelé nebo něco víc

Od: marieanne odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu - jeden kluk se mi líbí, na jednom večírku mi dal ruku kolem ramen, já kolem jeho taky, pak dal ruku pryč. Jindy mě pohladil po vlasech. Vyložila jsem si to tak, že mě má rád, a i když jsem myslela na vztah, spokojila bych se i s přátelstvím. Pak jsme spolu byli v kině, kde jsme jen vedle sebe seděli, a po kině jsme šli rovnou domů, myslela jsem, že mi bude věnovat víc času, že třeba ještě po kině někam zajdeme si sednout, abychom si popovídali a lépe se poznali, třeba jako přátelé. Když nic takového neudělal, znamená to, že nemá zájem ani o přátelství? Proč mi tedy dával jindy najevo, že mě má rád když se mnou nechce trávit čas? Díky předem za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To, že se Vám někdo líbí a třeba i Vy jemu, nemusí znamenat ještě, že Vás má rád. A že stojí o vztah s Vámi, či přátelství. Možná jste si to mylně vysvětlila, kdyby měl zájem, tak by ho projevil tím, že by Vás někam pozval a komunikoval by. Zkrátka by se snažil s Vámi ten čas trávit. Tady není co poradit, když o Vás neprojevuje žádný zájem. Nevnucujte se.

hodnocení

0x

jedním slovem nevoníte mu a to je víc než ostatní city a kecy

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jak je již zmíněno, tak vnucovat se nemusíte. Ovšem, za zkoušku, jak je ten chlapec na tom se zájmem, nic nedáte. Takže, nyní ho zkuste pozvat např. do toho kina zase Vy - když to odmítne, tak zájem nemá, když to neodmítne, tak to můžete považovat za určitý zájem a ten už potom v něm zkusíte prohlubovat. Když budete jen čekat, tak nebudete vědět, jak to vlastně je. Zdravím!

janm*
hodnocení

0x
Hezký podvečerDle popsaného to vypadá spíše na kamarádství přátelství, tj. jste mu zřejmě jistým způsobem sympatická, má vás jistým způsobem rád ale možná ne tak jak by měl mít muž rád ženu ale spíš možná tak jako má rád jiného dobrého kamaráda kterého si váží apod. Viděl bych dvě možnosti, buďto to necháte tak a máte to kamarádství přátelství nebo to můžete začít "hrotit" že vám jde o vztah ale v tom případě můžete přijít i o to kamarádství tam to pak už bude buď anebo...

hodnocení

0x

@marieanne - mi dal ruku kolem ramen... pohladil po vlasech

Někteří lidé jsou kontaktnější a dotyk ještě neznamená "dávat najevo, že mě má rád" - ze dvou gest si to tak vážně nemůžete vykládat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]