Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu - jeden kluk se mi líbí, na jednom večírku mi dal ruku kolem ramen, já kolem jeho taky, pak dal ruku pryč. Jindy mě pohladil po vlasech. Vyložila jsem si to tak, že mě má rád, a i když jsem myslela na vztah, spokojila bych se i s přátelstvím. Pak jsme spolu byli v kině, kde jsme jen vedle sebe seděli, a po kině jsme šli rovnou domů, myslela jsem, že mi bude věnovat víc času, že třeba ještě po kině někam zajdeme si sednout, abychom si popovídali a lépe se poznali, třeba jako přátelé. Když nic takového neudělal, znamená to, že nemá zájem ani o přátelství? Proč mi tedy dával jindy najevo, že mě má rád když se mnou nechce trávit čas? Díky předem za odpověď.
To, že se Vám někdo líbí a třeba i Vy jemu, nemusí znamenat ještě, že Vás má rád. A že stojí o vztah s Vámi, či přátelství. Možná jste si to mylně vysvětlila, kdyby měl zájem, tak by ho projevil tím, že by Vás někam pozval a komunikoval by. Zkrátka by se snažil s Vámi ten čas trávit. Tady není co poradit, když o Vás neprojevuje žádný zájem. Nevnucujte se.
Dobrý den, jak je již zmíněno, tak vnucovat se nemusíte. Ovšem, za zkoušku, jak je ten chlapec na tom se zájmem, nic nedáte. Takže, nyní ho zkuste pozvat např. do toho kina zase Vy - když to odmítne, tak zájem nemá, když to neodmítne, tak to můžete považovat za určitý zájem a ten už potom v něm zkusíte prohlubovat. Když budete jen čekat, tak nebudete vědět, jak to vlastně je. Zdravím!
@marieanne - mi dal ruku kolem ramen... pohladil po vlasech
Někteří lidé jsou kontaktnější a dotyk ještě neznamená "dávat najevo, že mě má rád" - ze dvou gest si to tak vážně nemůžete vykládat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.