Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sociální podpora po podpoře v nezaměstnanosti

Od: nadezda* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer mám dotaz v Lednu mně skončila podpora mé 3.5 dídě začalo chodit do školky samoždřějmně žádnou práci namají mám se hlásid na sociálce můj manžel má plat 9000 tisíc čistého prosím o radu naco mám nárok a na kolik peněz děkuji za rady a informace.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

resl*
hodnocení

0x

Chtělo by to se naučit psát česky ,a potom se uvidí. Mozná vás někde vezmou jako sekretářku.

arecibo*
hodnocení

0x

Zajděte si na příslušné kontaktní místo odboru sociální podpory, vezměte veškeré dokumenty a jistě Vám tam řeknou více.:)

hodnocení

0x

Musíte mít potvrzené příjmy rodiny a pak Vám spočítají životní minimum.Započítávají se i přídavky, myslím, že při jednom dítěti to moc nebude, co Vám vyjde...Jestli vlastníte byt, nebo dům vemte kolaudační potvrzení, nebo papír o vlastnictví bytu, a požádejte o příspěvek na bydlení, vše by Vám měli na sociálce sdělit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]