Nejste přihlášen/a.
Potřebuje zaměstnavatel k zúčtování daně potvrzení o pobírání důchodu s uvedenou částkou?
Zaměstnavateli k ročnímu zúčtování daně stačí potvrzení o pobírání důchodu, které vám vystaví na OSSZ a to bez uvedení výše vašeho invalidního důchodu. Výše vypláceného důchodu nemá na zúčtování daně vliv a tudíž ho zaměstnavatel nepotřebuje znát.
Tak ať si tu výši zjistí. Vy nejste povinen mu ji sdělovat.
@iz: No vždyť to je to, o čem je řeč
Děkuji za odpovědi. Je pravda, že ČSSZ zaměstnavateli rozhodne výši ID nesdělí, takže jim to mohu sdělit jedině já. Nicméně ani kvůli platu by to být nemělo, protože pracovní smlouvu už mám podepsanou a plat je tam jasně uveden. Takže opravdu nevím proč... mám akorát obavy, že když odmítnu, tak o práci přijdu, nebo mě budou minimálně nějak hlídat, vozit se po mně...
Jednoduše zaměstnavateli přineste potvrzení, které Vám vystaví na důchodovém oddělení OSSZ, o tom, že jste poživatelem invalidního důchodu. Toto potvrzení se vystavuje podle účelu ve dvou verzích - s částkou a bez ní. Pro zaměstnavatele stačí samozřejmě bez částky. A kdyby dorážel, můžete mu říci, že Vám to takto vystavili na OSSZ. Tak nemusíte mít obavu, že by se po Vás vozil, jste z obliga. Můžete mu i říci, že Vám na OSSZ řekli, že zaměstnavatel částku k ničemu nepotřebuje. Jednak je to pravda a jednak se těžko z-tel na OSSZ zeptá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.