Nejste přihlášen/a.
potřebuju pro soukromé účely prostor pro věci.
Chci si koupit třetí garáž, mohu mít na FÚ nějaké problémy? Že by mě mohli kontrolovat a obtěžovat? To samé na katastru měla paní připomínky, když jsem si kupoval druhou.
Děkuju za vaše názory
2x
Dobrý den, počet pořizovaných (vlastněných) nemovitostí není nijak omezen - pouze by jejich hodnota měla odpovídat Vašim příjmům, resp. měl byste být schopen případně doložit, z jakých peněz byly pořízeny (nebo doložit nabytí např. darem či dědictvím). Asi by nebyl vhodný (vzhledem k F.Ú.) např. nákup nemovitosti v hotovosti z peněz získaných trestnou činností a ještě třeba být registrován na Ú.P. a pobírat sociální dávky. Zdravím!
jak by jste se bránili na katastru, kdyby měla paní připomínky?
Jinak FÚ to snad také nebu řešit?
Děkuju
zeptal bych se ji co ji je do toho, az me bude zivit at se stara, jinak at dela to za co je placena
Klidně bych jí řekla, že jí do toho nic není. Kdyby to nestačilo, požádala bych ji, aby mi zavolala svou nadřízenou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.