Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit zenske?

Od: canto* odpovědí: 10 změna:

Poradte, jak se zbavit zenske? Porad dorazi na mne, jsem na sluzebce a dokde na stejny hotel jak jsem ja, kupuje mne veci a ja to nechci. Kdysi mezi nama neco bylo ale chci to ukoncit, protoze mam vycitky...

Problem je, ze sem zenat. Je hezka, mila, hezkou postavicku a je mne lito ji nejak hnusne odbyt...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

padvodnyk*
hodnocení

2x

Musíš jí párkrát fyzicky zklamat a bude to, najde si lepšího. I když řízená nevěra jen utvrzuje vztahy v manželství

hodnocení

0x

Seznámit se svým kamarádem *smich*

kytka*
hodnocení

0x

Tak v první řadě si ujasněte co vlastně chcete. Buď ano nebo ne. Píšete ,že to chcete ukončit, ale nechcete ji hnusně odbýt. Prostě ji jasně řekněte ,že to celé bylo krásné ,ale nemá to budoucnost a, tím to skončilo. Prostě důrazně a ne s politováním. Jste chlap,tak se tak chovejte!Nejste přeci její zajatec, Jenže Vám to asi vyhovuje, jen vám hlodá uvnitř, co? *bzum*

canto*
hodnocení

Hmmmm, kdyby mne to vyhovovalo, neptal bych se... To mate pravdu, musim se zacit chovat jako chlap a rict razne ne... Kdyz jsem do toho umel jit, budu muset umet rict stacilo...

efi
hodnocení

0x
Pokud by to nešlo, zkuste být prostě pro ni odpudlivý, pokud se vám nasáčkuje do pokoje, pšoukání, říhání, páchnoucí ponožky i ústa a sprostá mluva odpudí spolehlivě každou, ale doufám, že to bude OK a vyřídíte to čestně a přímo a taky doufám, že vás zhrzená milenka nenabonzuje manželce a že jste se z toho poučil.

technikjirik*
hodnocení

0x

třeba seznámit s manželkou a dětmi?

hop®
03.02.10 21:59

*frajer*

longhorns*
hodnocení

0x

rekni ji to,jak se veci maji a co chces a jak to chces,vzdyt na prvnim miste jsi pro sebe prece jen ty sam,myslim to vazne,neodkladej to,rekni ji to jako chlap,uvidis ze to stoji za to,:),a budes mit na co vzpominat,a dobre tak tem zenskym,ktery si neco zacinaji se zenatyma,

ema*
hodnocení

0x

Buď absolutně netečný.*cteni* Ty dárky od ní bereš? Ty jí říkáš, kam jedeš na hotel? Vůbec si jí nevšímej, protože jestli se Ti líbí a ty se s ním o tom budeš chtít promluvit, tak to asi nezvládneš! *pusa*Jako všichni chlapi a na to ona sází! *smich*

Krok vedle a zase v tom lítáš. Prostě Tě žere, tak pozor, nejhorší je zbavit se obtěžující milenky*ee*, která nakonec vyhraje tak, že to

vykecá manželce. Takže s manželkou to neřeš a milenku co nejlépe dostřel. Napiš, jak to vypadá!

karina*
hodnocení

0x

Když jste nepotřeboval radu jak jako ženatý sbalit ženskou, neměl byste mít ani problém jak se jako ženatý zbavit sbalené ženské.Jestli jste ji balil na omšelé téma "žena mě nerozumí, jsem opuštěný, nedoceněný,nechápe mě , jsem s ní ze zvyku,nepřitahuje mě , ty jsi něco úplně jiného...atd., pak jste špatný bonviván a máte zasloužený problém.Nevěra vzrušuje, přitahuje a zvyšuje mužské ego,tak jste si to zkusil.Dráždit hada bosou nohou se nemusí vždycky vyplatit. Když tak se ještě zkuste poradit s manželkou *smich* dřív, než se holky poradí mezi sebou. k.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]