Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podelala jsem to. Ma cenu se dal snazit?

Od: kokoska odpovědí: 6 změna:
Zdravim,
Mam asi hodne hloupy dotaz, ale potrebuju znat nazor nekoho, kdo me nezna a bude mit neutralnejsi nazor.. Poznala jsme jednoho kluka, mesic jsme chodili ven, vsechno bylo hezky,bylo i neco vic, ale pak jsem to podelala tim, ze jsem mu v afektu napsala neco, co to uplne rozvratilo a mam pocit, ze pro nej uz to znamena, ze nic dal nebude. Svym chovanim me totiz uplne vytaci a casto me jeho chovani dost mrzelo. Zaroven jsem zjistila, ze si povahove uplne nesedime, casto se chova opravdu jako blbec a na svuj vek je to spis pubertak.. Ale proste tam neco bylo, nejak me pritahuje a nevim proc. Vim ze vztah z toho rozhodne nebude. To by byl pruser. Nechci ale vsechno zazdit a nejak citim, ze se s nim chci vyspat. Nevim, jestli mam teda jeste sanci a moc netusim jak se ted chovat. Omluvila jsem se, ale je jasny ze to nestaci. Tvarit se v pohode jako by se nic nestalo? Rict si ze jsem to podelala, prekousnout to a jit dal? Potrebovala bych hlavne muzsky pohled na vec.. Diky:)
doplněno 16.01.19 23:29: Mozna to zni hloupe.. ale vim, ze by ten vztah nefungoval. Zaroven se ale vidame skoro denne, i kdybych nechtela, takze to nnei tak jednoduche..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tentato
hodnocení

4x

Nevím, proč chcete chlapce sexuálně zneužít?

Jiný výraz pro to nenacházím.

Snažte se ovládat a chovat korektně.

Něco jiného je vídat se denně a něco jiného spolupracovat.

Pokud se jen vídáte, nevyhledávejte ho ani očním kontaktem, nepátrejte po něm. pokud hrozí setkání, nenásilně přejděte na druhou stranu. Nemá to ćenu ani pro jednoho.

hodnocení

4x

Tohle jsou řeči nevyzrálé puberťačky. Nech to plavat.

hodnocení

3x

Zdravím. Ano, překousněte to a jděte dál. Neřešte to, už se stalo. Zapracujte na svém sebeovládání a přístupu k opačnému pohlaví, abyste si nemusela sypat popel na hlavu pokaždé, kdy se neudržíte a pokazíte něco co jste nechtěla. Na vztah stejně ještě nejste dost vyzrálá, tak je jen dobře, že s dotyčným o něj nestojíte.

hodnocení

3x

Myslím, že by bylo dobré, kdybyste začala rozlišovat slova mít rád a milovat. Milovat bydlí v srdci a nic s tím nejde udělat. Mít rád bydlí v hlavě a je potřeba rozumu věřit. Takže vy jste se zamilovala ale hlava říká, že to fungovat nemůže. Gratuluji, dobře jste si to ujasnila. Ušetříte si hodně trápení. *palec*Ale to neznamená, že se máte za co stydět a chodit kanálama. Potkáte, pozdravíte, usmějete se a jdete dál. O nic nejde.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, poskytnu Vám mužský pohled na věc. Vám nejde o vztah, ale chcete toho chlapce dostat do postele pro ukojení svého chtíče - a potom ho odkopnout, což při budoucím denním potkávání se může být docela problém (hlavně, aby se do Vás nezamiloval). Možná by ten chlapec nebyl proti jednorázovému použití Vašeho těla, ale také by Vám potom mohl "udělat reklamu" u svých kamarádů. Bylo již poděláno, tak to nechte podělané (k sobě se nehodíte a chtíč třeba vyřeší někdo jiný a vhodnější). Zdravím!

hodnocení

2x
Jak snažit? Uvidíte, jak se to dál bude vyvíjet. Pokud nemá zájem, tak s tím nic moc už neuděláte. A když se s ním jen vyspite, tak kdoví, jestli se ozve a jak se bude chovat. Zatím se muž neozval s odpovědí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]