Nejste přihlášen/a.
Před několika roky měnili ve firmě kde jsem pracoval mostové jeřáby. Nacouvala tam stará V3S - autojeřáb, takže dýmu a smradu tam bylo hrozně a v tom dělali lidi. Já se tam jen ochomítl, měl jsem dovolenou, ale i za tu chvilku mě z toho bolela hlava. Bylo to v létě, moc tam nešlo větrat, protože hala byla docela velká. Otázka zní - mohli se přiotrávit oxidem uhelnatým? No evidentně to všichni v hale přežili, ale jen čiště teoreticky.
Teoreticky ano, ale spaliny z nafty jsou smradlavé, blbě se udělá hned i jen z toho smradu. Ale otrava oxidem uhelnatým je dlouhodobě bez následku, pokud jste nebyl komatu (což jste zjevně nebyl)
K vaší teoretické otázce. Otrava výfukovými plyny není otrava kysličníkem uhelnatým. Jsou v nich horší sajrajty. Ono se vám udělá zle už ze čtení jejich názvů.
Prach, oxid uhličitý, oxid uhelnatý, oxidy dusíku, formaldehyd, dioxin, benzen, pyren, toluen atd.
Tohle ti lidé dýchali. Přidejte k tomu stáří motoru a co vám vyjde? No fuj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.