Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neuznání pojistné události

Od: danuska* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, platím si životní pojištění s pojištěním i na úraz.V květnu 2018 jsem při úklidu zvedla břemeno a zlomila si obratel .7 měsíců jsem byla práce neschopna a pojišťovna mi zamítla plnění pojistné události z důvodu samozavinění. Nesouhlasím, jelikož v životě běžně zvedáme různá břemena a naschvál si obratel lámat nikdo nebude. Též mi zamítla i plnění na denní odškodnění při neschopnosti, jelikož to není nemoc. Tak nechápu...proč si platit pojištění.Prosím o radu. Děkuji Dana.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je třeba přečíst si dobře Všeobecné pojistné podmínky a Smlouvu včetně VÝLUK! Pak by vám to mělo být jasné.

Jinak pojišťovat se na úraz bez vlastního zavinění je nesmysl. To vlastní zavinění je tam v 99%.

doplněno 14.01.19 20:35:

Ďáblíku, bez podrobného přečtení VOP a Pojistné smlouvy (na co se vlastně pojistka vztahuje a na co ne) není možné se kvalifikovaně vyjádřit;)

hodnocení

0x
Todle bude práce pro zkušeného právníka či firmu co se těmito případy zabívá
Sam člověk nic nesvede mužete se skusit odvolat pošlete kopie lékařských záznamú o úraze
Navíc by to měl bejt i pracovní uraz ten vám uznali?
Ja mel zas plotýnku jako pracovní uraz mi to uznali po dlouhém boji ale měl sem ještě urazovou pojistku a z tý sem nic nedostal pojistku sem okamžitě zrušil

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]