Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Eliptický trenažér - svaly

Od: anonymka odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, zajímalo by mě zda se jízdou na tomto zařízení podílejí stehenní svaly? Popř jak dlouho denně? Třeba hodinku .?
Moje mám 159cm váha 52,55... nepotřebují zhubnout ale posílit svaly . Dřepy mě nebaví ale trenažér mě bavil vždy . Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

0x

Asi jak při chůzi... Když tě to baví tak to neuškodí.. Svaly posílíš ale moc se ti nezvětší (což považuju za ideální), navíc celkově si vylepšíš kondici... Záleží i na způsobu/ zátěži, je rozdíl stálá nízká zátěž a různé intervaly s větší zátěží... Než dřepy tak mám radši spíš výběhy do kopce nebo schodů, to na trenažeru ale moc neuděláš...

tazatelka
hodnocení

Já mám ráda turistiku 25km není problém..ale jsem po dvou operacích kolene takže nevím zda ubec můžu pak cvičit na tom trenažeru budu se muset optat ..vypadávalo mě koleno takže mě zpevňovaly vazy .
asd1

Tak to určitě spíš rotoped... Prober s rehabkem...

tazatelka
hodnocení

Na rotopedu cvičím na rehabilitaci..ale u trenažéru se zapojí i ruce ..skrátka si myslím že tam se tělo víc zpevní..na rotopedu se jen sedí..

lucie*
hodnocení

0x

Kupte si raději tohle TRX...je to na celé tělo,trenažér který Vás baví je sice příjemný,ale málo účinný,na svaly skoro neúčinný.

Eliptický trenažér - svaly

hodnocení

0x
Mě teda eliptik šíleně nebaví. Číslo jedna je pro mne koloběžka. Procvičí většinu těla a samozřejmě nejvíc nohy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]