Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znamenko na kuzi

Od: petrapp odpovědí: 6 změna:

Dobry den ,na vnitrni strane stehna me nedavno vyrostlo znamenko ,zanmenko je velikosti ryzoveho zrnaka ,hneda barva ,narostlo do vysky.

je normalni ze zanmenko najednou vyroste?je nutne jit k doktorce? dekuji za odpoved Petra

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

3x

Může a nemusí, každopádně je to velmi pádný důvod OKAMŽITĚ jít na kožní, ale skutečně okamžitě, protože kdyby se jednalo o stále častější melanom, v jeho šíření hrají roli dny. Bohužel, náhlé zvětšení či zvětšení barvy mateřského znaménka je právě jedním z průvodních příznaků. Ovšem může jít i o neškodnou bradavičku, posoudit to může jen kožař, takže s návštěvou neotálejte, prosím.

Naprosto souhlasím. Nemusí to nic znamenat, ale *cert* nikdy nespí!

kytka*
hodnocení

0x

Zajděte si na kožní , je lepší aby to posoudil lékař.

misulka*
hodnocení

0x

Ahoj,Určitě,k lékaři si zajdi a uviidíš.!Z vlastních zkušeností,jsem si nechala znamínko oddělávat,a jeto otázka 15minut, V létě by jsi s tím mohla mít problémy,jak začně svítít pořádně sluníčko.hodně štěstí.

hodnocení

0x

Na kožním byla dobrá rada. Raději jít desetkrát se znaménkem zbytečně než jednou pozdě. Obvykle bývají závažná ta znaménka, která jsou tmavá ale spíše v rovině kůže.

hodnocení

0x

Řešil jsem nedávno znaménko na zádech, na nátlak manželky jsem si vytrpěl čekání u kožní lékařky, která mne nakonec ujistila, že se nejedná o nic vážného. Co ale bylo vynikající - ona i tak znaménko během pár vteřin odstranila! Tedy: určitě jít k odborníkovi a těšit se, že se znaménka každopádně zbavíte! A to je dobré, ne? *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]