Nejste přihlášen/a.
Dobry den ,na vnitrni strane stehna me nedavno vyrostlo znamenko ,zanmenko je velikosti ryzoveho zrnaka ,hneda barva ,narostlo do vysky.
je normalni ze zanmenko najednou vyroste?je nutne jit k doktorce? dekuji za odpoved Petra
Může a nemusí, každopádně je to velmi pádný důvod OKAMŽITĚ jít na kožní, ale skutečně okamžitě, protože kdyby se jednalo o stále častější melanom, v jeho šíření hrají roli dny. Bohužel, náhlé zvětšení či zvětšení barvy mateřského znaménka je právě jedním z průvodních příznaků. Ovšem může jít i o neškodnou bradavičku, posoudit to může jen kožař, takže s návštěvou neotálejte, prosím.
Řešil jsem nedávno znaménko na zádech, na nátlak manželky jsem si vytrpěl čekání u kožní lékařky, která mne nakonec ujistila, že se nejedná o nic vážného. Co ale bylo vynikající - ona i tak znaménko během pár vteřin odstranila! Tedy: určitě jít k odborníkovi a těšit se, že se znaménka každopádně zbavíte! A to je dobré, ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.