Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najít knihu ... vyprodaná

Od: ctenarka odpovědí: 8 změna:
Prosím nemáte někdo tuto knihu..? A nebo odkaz kde by ji měli? Diky.
Kde najít knihu ... vyprodaná

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

malonaklady.cz/...

doplněno 13.01.19 21:13:

Máte pravdu. Z roku 2013 asi aktuální nebude ...

doplněno 13.01.19 21:49:

@pepr: S tím rozdílem, že každá aktualizace stránek by se měla projevit v roku copyrightu. Takže na ty stránky více jak 5 let nikdo nesáhl.

tazatelka
hodnocení

A myslíte že ta stránka je aktuální? Taky jsem ji našla .

Ten rok, ale neznamená, že tahle konkrétní stránka s touto knihou je vytvořená roku 2013. Ten rok vytvořili kompletní design všech stránek domény Malonáklady.cz.

Klikněte na "Chci knihu" a napište jim. Uvidíte co vám odepíší.

No v tomto případě ten rok i tak sedí. Fler.cz ji začal prodávat r.2013 a skončil 2015.

Ale není vyloučeno, že chystají dotisk. Nevěřím tomu, že by tam nechali viset stránku s neaktuální nabídkou 6let.

@satam: Proč by nutně muselo. Záleží jak jsou ty stránky napsané. Namátkou Heuréka.cz má na titulní stránce Copyright 2007-2018. Myslíte, že je 13 dnů neaktuální? S nabídkou z loňského roku?

To samé např. Euronics.cz titulka Copyright 2017

tazatelka
hodnocení

Zkusila jsem to a uvidím. Zatím jsem četla všechny knihy od autorky ..chtěla bych i tuhle .

Na ty stránky zjevně více jak 5 let nikdo nesáhl. Skutečně si myslíš, že ještě budou aktuální? Kdoví, zda ještě vůbec existuje jejich provozovatel, tipoval bych, že ne*smich*

tazatelka
hodnocení

Uvidíme zkusit se má všechno smích ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]