Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přibrat tak 5 kg?

Od: kila odpovědí: 12 změna:
Dobrý den potřebuji poradit jak přibrat? Ještě tak před 10 lety ještě ve škole jsem měl běžně cca 85-90 kg ale teď mám tak do 75 kg ,měřím 180 cm a chci přibrat tak 5 kg abych vypadal víc jako chlap
Jak toho ale docílit? Můžu se přežírat a nic ale nepřežírám se často jestli jsem přibral tak 2 kg ale chci alespoň ještě 5 jelikož mám pěknou stavbu těla tak bych toho rád využil
Ale jak? Potenciál řekl bych mám když jsem měl kdysi 85-90 kg ale to jsem se jen válel a žral
Co nějaký doplněk stravy? Proteiny bílkoviny nebo tak? Díky moc nevím jak a kde mám začít

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x
Při tvé výšce máš váhu optimální.
Není třeba být ve tvém věku obézní.
Teprve se vyvíjíš,hormony pracují.
Začni chodit do posilovny a tvaruj svalovou hmotu.

still10k*
hodnocení

0x

Cvičte a baštěte vločky s ovocem, nějaké Musli. Nabrat 5 kilo svalové hmoty není nic moc těžkého, za pár měsíců to máte.

hodnocení

0x

Nechte to být. Jak tu bylo napsáno, máte tak akorát a za nějaký čas budete vzpomínat, jaký jste byl hubený. 90 procent lidí postupem věku přibere, protože tělo zpomaluje metabolismus. Jak je teď v televizi na Nově ten nový pořad Masterchef nebo tak nějak, tak jsem koukala na jednoho z porotců a pořád mi někoho připomínal. Pak mi to došlo - kdysi měl pořad na Barrandově a najednou je z něho obtloustlý pumlíč a to je mu teprve 38! Fakt v dnešní době potravin bez energie radši nevymýšlet, jak přibrat.

pb®
hodnocení

0x
Tuk přiberete rychle a jednoduše, stačí jíst na energii vydatné potraviny. I takové ořechy mohou mít klidně 2600kJ/100g, víc než čokoláda. A sníst večer 200g ořechů není až takový problém. Svaly se přibírají hůř a déle. Musíte cvičit a jíst hodně bílkovin. Ti co posilují berou i proteinové doplňky a prý bez nich by ty svaly nenabrali.
vernon
Samozřejmě že nabrali, jen je to takhle jednodušší...

mraf
hodnocení

0x

Váhu máte optimální, takže bude kámen úrazu zařídit jak přibírat pouze svalovou hmotu a neztratit tudíž figuru, když máte. Posilovat, pohybovat se, jíst nutričně zdravě, po velkých výdejích energie ty inkriminované doplňky lekarna.cz/...

Více: Zdravá výživa-základ zdraví! Jezte pestře a střídmě "smíšenou"stravu. Jezte vícekrát denně menší porce. Nejezte před spaním. Snídejte. Omezte konzumaci cukru, jezte hodně obilovin, ovoce, zeleniny a luštěnin, netučných a zakysaných mléčných výrobků, omezte živočišné tuky, uzeniny a méně solte. Nepijte slazené nápoje. Jezte hojně čerstvých potravin. Nezapomínejte na pitný režim (a cvičte). Konzumujte 10-15 % bílkovin, maximálně 30 % tuků, zbytek by měly tvořit sacharidy. Poučte se a nechte se při formulaci vaší výživy vést "výživovou pyramidou".

doplněno 12.01.19 18:21:

Výživová pyramida: vimcojim.cz/...

doplněno 12.01.19 18:27:

kolemjdoucí: Pro představu – litr 10% piva obsahuje něco kolem 1500kJ/l a stejné množství 12% piva okolo 1800kJ. Pokud tedy jdete s přáteli na pivo několikrát týdně a nikdy nezůstanete jen u jednoho kousku, dalo by se říci, že si v tyto dny si po energetické stránce dopřáváte jedno denní jídlo navíc.

kolemjdouci

Po pivu se hubne, je to skoro 95% studené vody a tělo musí dodat energii na ohřátí na tělesnou teplotu.*pivo*

mraf

kolemjdoucí: Za vysokou energetickou hodnotu piva může hlavně alkohol, kterého je však v tomto zlatavém moku paradoxně celkem pomálu. Problém piva při redukčních režimech je spíše v množství, v jakém si pivo dopřáváme. V naší zemi je totiž naprosto běžné, že si člověk dá k jídlu minimálně jeden půllitr tohoto nápoje, a to ať už je večer či odpoledne. Je však pravda, že pokud zůstaneme doopravdy jen u jednoho, nemusí to být velký problém ani tehdy, pokud se snažíme o redukci hmotnosti.

Ohřev *vtip* dobrý.

kolemjdouci

Sranda musí být.*jasne* Nějak si to člověk musí zdůvodnit. *frajer*

kolemjdouci
hodnocení

0x

Jak shodit 5 až 10 kg? *pivo* Do důchodu to nabereš několiktát. *palec*

vernon
hodnocení

0x
Máš ideální váhu. A pokud chceš přibrat, přiber svaly v posilovně. V žádném případě ne tukové zásoby!

hodnocení

0x

Ožeň se, Žena si Tě vykrmí.*smich* Dle Tvých údajů odhaduji na věk kolem 30 ti. A vzhledem k tomu, že Ti jde o to, aby jsi "vypadal jako chlap", tak se chceš líbit holkám, takže ženatý zřejmě nejsi. Tvá váha je celkem optimální a jednou budeš mít problémy spíše opačné. Jinak pochopitelně snížení tělesné aktivity a zvýšení příjmu kalorické potravy by mělo tento problém spolehlivě vyřešit. A o to se dobrá manželka, která chce a umí navařit, spolehlivě postará.*palec2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]