Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internetová peněženka - bezpečí/zkušenosti

Od: jmlc® odpovědí: 2 změna:

Zdravím vás všechny!

Syn chce z peněz, které obdržel pod stromeček, investovat do on-line hry. Na jednu stranu jsem k tomuto investování choval určitý odpor, na druhou stranu se ve škole zlepšuje a snaží se viditelně "chovat dospěle" ... tak jsem mu slíbil, že mu pomůžu a něco tam dám.

Jenže!

Webovka přijímá pouze přes platební metody mně neznámé nebo kartou, což odmítám pro své zkušenosti s vykradením účtu. Platby kartou mastercard tedy provádím pouze a jen na českých známých webech, např. lístky do divadla.

Nechci řešit blokace a povolení plateb na internetu při každém zadávání platby... kdo ví, jak bych zase dopadl. Proto hledám informace k jiným možnostem. Děkuji za zkušenosti a doporučení.

Ty možnosti úhrady jsou:

1) G2A Wallet - nutný účet PayPal

2) Skrill

3) WebMoney

4) Neteller

5) Bitcoin

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

commonman*
hodnocení

0x

Dobrý den,

dříve sem používal Skrill a žádné problémy jsem neměl. Teď už to řeším přes kreditku kterou mám k účtu zdarma i s pojištěním proti zneužití (jde nastavit limit dle potřeby).

Problém těch peněženek jsou poplatky a čím víc tam bude zprostředkovatelů tím víc dáte na poplatkách. Známej co řešil reklamaci zneužití kreditní karty byl spokojenej a vše se vyřešilo dle jeho představ když mu vznikl problém.

hodnocení

Děkuji za reakci.

Nakonec jsem to udělal komplikovaněji - na Paypall jsem založil účet, poslal peníze příkazem k úhradě. Na G2W se zakoupilo právě díky tomuto účtu.

Sranda je, že v momentě, jak syn zaplatil nějaký balíček 10 eur nebo dolarů, tak dostal ban *smich*. Jestli to má souvislost netuším.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]