Dobrý den, jezdím často vlakem ČD. Mám často přestupy, jak zjistím ještě než tam dojedu, na které nástupiště mám jít při přestupu? Někdy je přestup na minuty a já nevím z kterého nástupiště mi to jede, než dojdu na hl.nástupiště abych se podíval na ceduli, ujelo mi to Internet v mobilu mám, používám často jizdnirady.idnes.cz Děkuji za radu
Na telefony s androidem existuje aplikace "NaVlak" Zvolíte si město a na odjezdove tabuli se objeví i nástupiště. Ale nevím,zda to funguje i u menších měst, zkuste.
Ono někdy stačí zeptat se průvodčího ve vlaku a ten vám přesné nástupiště vyhledá ve služebním mobilu. Už jsem i několikrát viděla, jak volá do stanice, aby počkal vlak na zpožděný přípoj.
tentato
Potvrzuji odpověď Sisi.
Optat se průvodčího.
Kde bude přestup na jakém nástupišti a pokud bude časová tíseň, tak je možné vlak o pár minut pozdržet. I nám se to stalo v Kolíně a průvodčí procházel celý vlak a oznamoval cestujícím, přestup na Prahu stihnete na tom a tom nástupišti, vlak na nás čeká.
Buď NaVlak, jak tu padlo, nebo aplikace IDOS umí taky zobrazovat číslo nástupiště a koleje u vyhledaného spoje, pokud už je známé. Zobrazuje se za názvem stanice, zeleným textem, ve formátu nástupiště/kolej
Jako dobrý, ale nástupiště a kolej jsou uvedeny kde? Zobrazují se jen v některých stanicích...
pavelka*
Protože to do poslední chvíle neví ani výpravčí...až je to systémem 100% jisté,objeví se to i na ceduli...Nevím,co vám není jasné.Zobrazuje se přesně to,co je na nádraží...
misik
Super stránka s přehledem všech měst, děkuju za pomoc Víte co bych se chtěl ještě i zeptat? Jak poznám do kterého vagónu nastoupit třeba s kolem, kočárkem? U některých nástupišt je taková tabulka vlaků a je to tam nakreslené ale v telefonu na internetu si to dojážu nějak zjistit? Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.