Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpověď ze seznamky

Od: dusangazik odpovědí: 8 změna:

Dobrý den:potřeboval bych radu (ukázku názorně) jak podat výpověď ze seznamky Singles Academic..Děkuji.

Neustále mi strhávají peníze i když už poněkolikáté jsem je upozorňoval a posíl výpovědi,bylo mi napsáno že už mi nebudou nic strhávat ale stále strhávají nevím si rady. Co podat žádost k soudu? a jak - děkuji za radu. Gažík Dušan.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

0x

1. Okopíruj zaslanou výpověď, okopíruj jejich příslib nestrhávat další peníze a obé jim zašli s upozorněním, že pokud do 30 dnů od převzetí této výzvy nevrátí neoprávněně stržené peníze, podáš trestní oznámení.
2. Pokud se tak nestane, podej trestní oznámení pro podezření z podvodu, popř. bezdůvodného obohacení, musí ho přijmout kterákoliv policejní služebna.

iz*

Přijme naše policie trestní oznámení na společnost sídlící ve Švýcarsku?

jezevec*

Samozřejmě. Policie je ze zákona povinna přijmout trestní oznámení na KOHOKOLIV. Navíc předpokládám, že bude podáno na "neznámého pachatele", aby se oznamovatel vyhnul riziku, že se ve finále ukáže, že je vše košer a protistrana ho zažaluje za křivé obvinění.

oduzunatof

Lidi mějte rozum a neotravujte PČR nesmyslnýma TO.

Protože i kdyby se trestný čin stal, tak ani v trestním řízení nelze postihnout švýcarskou právnickou osobu. Tedy to uvízne zcela na mrtvém bodě.

Ale na 99,9% to PČR odloží, že se neprokázal úmysl nějakého podvodu a jedná se tedy maximálně o bezdůvodné obohacení a tazatele odkáží na občanskoprávní spor.

hodnocení

0x

Zakaž v bance odesílání peněz, pokud můžeš doložit zrušení akce, pro případný spor.

iz*
hodnocení

0x

Pane Dušane,

je potřeba postupovat podle jejich podmínek, s nimiž jste při registraci souhlasil > poslat jim písemnou výpověď. I tady v poradně najdete řadu vláken, v nichž je spousta odpovědí a návodů.

jezevec*

Tazatel sám píše, že jim výpověď POSLAL, dokonce mu na ni odpověděli!

jurajjuraj*
hodnocení

0x

pokud vim tak ja v banc musel povolit ze mi treba ze skolky muzou kazdy mesic strhavat penize z uctu a zadal tam max sumu kterou muzou strhavat, takze zajdi do banky a zrus to, pochybuju ze ti jen tak muze nekdo strhavat penize kdyz nedas souhlas

na tu seznamku bych napsal znova s tim ze bych jim pribalili i kopie toho ze ti potvrdili zruseni smlouvy, s tim ze pokud neprestanou strhavat a nevrati mi penize od data zruseni smlouvy tak jdu na PCR

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]