Dobrý den ,zajímá mě Vás názor ,protože jsem ze sestry překvapena. V jejich 36 letech je zrovna po rozvodu ,má 2 malé děti 4 a 9. Našla si nového partnera,kterého nám už představila ,ikdyz nevím jestli se da brát jako partner. Je to teprve 23 lety kluk . Bez dětny ,bez jakýchkoliv závazku ,přijde mi ze je to furt takový klucina i vizáží jak se obléká a je načesanej,nagelovana hlava,prevoneny apod... Seznámili se spolu v práci ona děla na oddělení asistentku a ten kluk tam děla zástupce vedoucího takže nějaký menší šéf . Myslíte ze něco takového muže fungovat a co od toho jeden nebo druhy očekávají?Deti sestry ho úplně zboznuji. Sestra mi zase říkala ze to je úplně něco jiného ze v manželství byla nešťastná a skoro zapomela co je to láska. Ze si přijde jako když ji je zase 17 . K narozeninám ze prý nedávno dostala puget 51 růži ,k Vánocům ze přítel koupil dovolenou k moři pro ne dva .Basni jak je úžasný ze se k ni manžel nikdy takhle hezky nechoval a nedával ji najevo tolik citu . Ale co od toho do budoucna muže čekat vždyť ten kluk je o mnoho starší a co on vidí na ni? Vždyť přeci takový vztah nemá budoucnost ...
Dobrý den. Je to její život. A jestli takový vztah bude mít budoucnost nebo ne, záleží jen na nich dvou. Důležité je, že jsou spolu šťastní a mají se rádi. Jejich vztah může fungovat bez problémů, když se o to budou oba dva snažit. V každém případě je to jen jejich věc a je dobře, že spolu prožívají hezké chvíle, když k tomu mají příležitost..Nikdo neví co bude za měsíc, rok, deset let..Třeba jim to bude klapat a druzí jim to budou nakonec i závidět.
Myslím, že je úplně jedno, co o tom soudí cizí lidé z internetu, dokonce je jedno i to, co si o tom myslí jejich známí nebo příbuzní. Jde přece jenom o ty dva.
Co je nějakých 13 let věkového rozdílu? Vztah může fungovat i při větším rozdílu.
@emmy - Vždyť přeci takový vztah nemá budoucnost ... Jednak nikdy nemůžete vědět, jednak je to vztah vaší sestry a ne váš - takže spíš byste měla mít radost, že ona je šťastná, i kdyby to nemělo trvat "dokud nás smrt nerozdělí".
Štěstí vaší sestry vám není lhostejné, to je hezké, ale ona od vás žádnou radu a pomoc nyní nežádá, tak se do toho nemontujte. Budte ráda, že je štastná a přejte jí to, nevymýšlejte "katastrofické scénáře", zbytečně něco špatného přivoláváte.
Skoro to vypadá, že jí toho "kluka" závidíte a že si myslíte, že by se hodil spíš k Vám. Zejména když líčíte, jak je šťastná a jak rozkvetla. Neužírejte se závistí a přejte jí to.
Nikdo nikdy u žádného vztahu předem neví, jak dlouho bude trvat. Mimochodem, od toho vztahu s první manželem jste ji také odrazovala?
Spíš by mě zajímalo co vede mladého kluka najít si maminu se dvěma dětma ve věku skoro čtyřicet let. I když chápu, že vase sestra může být stále ještě atraktivní, za pár let si to chlapec jistě rozmyslí.
Myslím, že nejde u Vás ani tak o překvapení, ale čirou žárlivost. Sestra si našla mladého, šikovného, jen kvete. Těší ji život a Vás to štve, že ten rozdíl je poznat. Třeba jste sama bez přítele a tzv. se o ni strachujete a vidíte jen negativa. Klidně jim to může v partnerství klapat. Hlavně se starejte sama o sebe. Vidím v tom kus sobectví z Vaší strany.
Tak napořád to asi nebude, ale sestře bych pocit štěstí nebral. Ona má radost, že klofla dekorativního kolouška, dekorativní koloušek zjistil, že ze starý slepice bývá silná polívka. Oba se toho časem nabaží, ale pokud se nebudou množit, přál bych jim to štěstí z celýho srdce...
Myslím že je to ambiciózní šéf, takový aktér z Mee too po česku. Rozdíl 13 let a 2 děti partnerky - to mladík nemůže brát vážně, se svatbou. Sestra se jednou spálila - a spálí se podruhé, když to bude brát moc vážně. Ať se kamarádí, ale v mezích. Motto: "Co je v domě není pro mne, nagelované už vůbec ne."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.