Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Máte někdo zkušenost? Na seznamce BE2 jsem se chtěla bezplatně zaregistrovat, ale registraci jsem ani nedokončila - nepotvrdila jsem email, který mi poslali k dokončení registrace. Dnes koukám na pc na svůj účet, že mi hodlají strhnout 2247 Kč! (částka zatím není zaúčtována) Kde vzali číslo mé platební karty?! Jak se mohu nyní bránit? Na koho se obrátit a jak postupovat? Pomozte prosím. Děkuji předem.
Nemohli vám nic strhnout, pokud jste jim nedala čísto karty.
Schválně jsem se tam pod falešným mailem registroval a chce to číslo karty včetně CVC kódu.
Zpoplatněný smluvní vztah (tzv. ”Prémiové členství&rdquo zakoupené prostřednictvím webové stránky musí být vypovězen minimálně 14 kalendářních dní před uplynutím příslušné doby platnosti smlouvy – nebo, pokud byla při koupi zpoplatněného přístupu uvedena jiná lhůta, během uvedené lhůty (viz také níže, odstavec 2 ”Prodloužení smlouvy&rdquo
. Upozornění: všechny platné výpovědi jsou účinné ke konci stávajícího předplatného (tzv. ”výpovědní doba&rdquo
.
Výpověď zpoplatněného smluvního vztahu je účinná jen v případě, že bude podána formou výslovného, písemného prohlášení. Pokud technicky existuje možnost ”podání online výpovědi”, může se výpověď podat také přes odpovídající link na webových stránkách společnosti be2. Pro jednoznačné přiřazení a pro ochranu před zneužitím je v každém případě nutné, aby zákazník v písemné výpovědi čitelnou formou (TISKACÍMI PÍSMENY) uvedl alespoň své úplné jméno, zemi, jejíž služby be2 využívá, svou e-mailovou adresu zaregistrovanou u společnosti be2 a své uživatelské jméno (alternativně: šifru, která mu byla přidělena).
Výpověď musí být zaslána na adresu:
be2 S.à.r.l.
služby zákazníkům / ukončení
13 rue du Commerce
L-1351 Luxemburg
Luxemburg
Fax: +420 227203713
Ukončení placeného smluvního vztahu zakoupeného prostřednictvím aplikace be2 iOS App musí být vykonán výhradně prostřednictvím Apple iTunes App Store v souladu s pravidly Apple iTunes App Store.Ukončení placeného smluvního vztahu zakoupeného přes be2 Android App je podřízené zvoleným způsobem platby:- pro platby přímo přes be2 platební systém se ukončení řídi pravidly jako v bodě 8 (1) výše
- v rozsahu, v němž byli zákazníkovi nabídnuty a zvoleny platby prostřednictvím Google účtu, s žádostí o ukončení je zákazník povinen přímo kontaktovat Google Play Store v souladu s pravidly Google Play Store.
Výslovné upozornění: Zpoplatněný smluvní vztah nelze vypovědět pouhým vymazáním profilu. Jestliže zákazník zpoplatněné služby vymaže svůj profil, zůstane tím zpoplatněný smluvní vztah nedotčený. Zákazník se vymazáním profilu vzdává pouze využívání služby, kterou ještě nevyužil, ale již zaplatil. To znamená, že zákazníkovi nebude vrácena platba, kterou již provedl. Písemná výpověď zpoplatněného smluvního vztahuzakoupeného prostřednictvím webové stránky – jak je popsaná výše – je v každém případě naléhavě nutná. Pro be2 iOS / Android App platí výše uvedená pravidla.
Toť jejich podmínky
To číslo jste tam musela vložit sama. Asi jste si to pak rozmyslela a sice nepotvrdila registraci, ale údaje jste vyplnila. Tyhle "seznamky" to mají strašně dobře vychytané. Jakmile jim ukážete nehet z prstu, ihned rafnou celou ruku. Ale nic se podle mne nedějě, protože oni "hodlají" a k tomu potřebují to potvrzení na emailu. Tak samozřejmě nic nepotvrzovat a pádit odtamtud rychle pryč. Vymazat. Pokud jste si teda opravdu jistá, že jste nic nepotvrdila a že to nikdo nemohl udělat za Vás. Čemuž bych se teda hodně divila. Snad k Vašemu emailu nemají jiní lidé přístup.
Je to z naší blbosti,aby jsme se dostali na zpřístupnění inzerce s fotografií, musíme zaplatit PAY PALEM a tam se uvádí všecna čísla co jsou na platební kartě,no a pak není internetový limit 0, tak si strhávají prašule jak jen to jde, to jsou TI ŠMEJDI co jim důchodci nestačí, tak objevili novou cílovou skupinu a to jsou PARTNERA CHTIVÍ, taky jsem platil paypalem a pak jsem si všiml,že mi někdo čerpá z účtu, tak jsem nastavil na kartě nulu a přišel mi výhrůžný meil, pokud nezaplatíš bude zle, po mě chtěli 2530kč poslat do německa,a furt chtějí, ale jak jsem zrušil profil, tak už mi žádný mejly neposílají, jen mi chodí z banky zprávy, že intr.transakce nejde uhradit,neb je nastaven limit nula. Toť vše od trouby co se chtěl seznámit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.