Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Noví SPOLUŹÁCI.cz?

Od: elane odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, několikrát se zde v poradně řešilo, že kvůli ochraně osobních údajů skončily internetové stránky Spolužáci.cz.

Teď se zdá, že podobné nebo stejné služby pro spolužáky nabízí "SOUSEDÉ.cz. A tvrdí, že ochranu osobních údajů vyřešili.

sousede.cz/...

*palec2*

Nějak se mi příspěvek omylem přesunul do Dotazů, měl být v Diskusi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Ano, Sousedé.cz nabídli Spolužákům možnost založit si tam skupiny-třídy. Dokonce Spolužákům zřídili samostatnou podsekci.

A tady > Registrace nové s/... (třídy)

liska5
hodnocení

0x

Já to vítám! Ale proč název Sousedé, když jsme každej zavátej jinde a spojují nás společná školní léta.

Mohlo být Noví spolužáci nebo Naše třída. No, budiž, hlavně, že se něco klube.

iz*

@Liska5 Sousedé.cz jsou služba pro SVJ, BD, firmy, městské čtvrti, ale třeba i jen ulice. Je to služba s podobným systémem, jako měli Spolužáci, ale navíc mají vyřešena pravidla v souvislosti s nařízením GDPR. Když se provozovatelé Sousedů dozvěděli o zušení Spolužáků, nabídli jim útočiště. (Nejde o novou službu.)

liska5

Děkuji za info, to jsem nevěděla.

Akorát ten proces přístupu do třídy mohli vymyslet lip. Ne každý se chce na podobných stránkách registrovat a vyplňovat formuláře. I když jsme rozeslali spolužákům mail ze třída existuje, je náš tam zatím jako do mariáše.

totak: ale to bude právě kvůli tomu GDPR

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]