Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozvání holky na rande

Od: jakub15* odpovědí: 28 změna:
Byl jsem u kamaráda na párty a potkal jsem tam krásnou holku, kterou jsem už dlouho předtím že základky znal, ale jediné co jsme si řekli byl nakonec pozdrav a její "pa" na rozloučenou, přišlo mi že po sobě dost hazíme pohledy a že se ji také líbím, tak jsem se ji rozhodl napsat, že je krásná a že se mi strašně a že bych chtěl i něco víc než kamarádství což ani v našem případě nebylo, ani po třech dnech mi neodpověděla a tak mi došlo, že jsem to strašně ale strašně uspěchal tak mě napadlo že jeden den jezdí stejným autobusem jako já akorát z jiné zastávky, musím ji někam pozvat a napravit to, začít od začátku, tak mě napadlo že bych jí koupil nějaké květiny a došel za ní na tu zastávku, počkal na ni dal jí ty květiny a někam ji nezávazně pozval, strašně mi na tom záleží a zajímá mě jestli to není moc brzo (je to konkrétně tento čtvrtek) na to ji někam, po tom co mi neodepsala pozvat nebo jestli mám radši počkat? Všem děkuji za rady :).

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

No uspěchal. I kdyby se mi kluk líbil, tak kdyby to takhle na mne vybalil, tak couvnu. Cos čekal? Teď budeš muset hrát nezájem, jen úsměv při setkání a spěchám na fotbal, sorry. Tak by mohla zpozornět, že Tě to nějak rychle přešlo. Žádný kytky! Maximálně kamarádsky prohodit pár slov, být milej, pozornej a vtipnej. A zase odklusat za něčím důležitějším. Nejvíc to pokazíš dolejzáním, fňukáním, machrováním, vysvětlováním, jak jsi co myslel a jak nemyslel.. Ještě tak humorem se dá leccos vylepšit, odlehčit. Teď to chce čas .

jakub15*
hodnocení

Díky moc za upřímnou a motivující radu a moc si toho vážím, byl a stále jsem z ní úplně vedle holt jsem to nepromyslel no.. Pokusím se tomu dát nějaký čas a pak ji zkusit někam pozvat diky moc.
liska5

Láska je touha, a když někomu naservíruješ hned všechno, tak pak není po čem toužit. A když se budeš vnucovat, tak ona bude zpravidla couvat. Prostě špatná taktika je kluk, jako oddaný pes. Ta absolutní jistota tu holku "zchladí", nebaví.

jakub15*
hodnocení

Je to pravda, lepší by bylo kdybych ji nejdříve někam pozval a lépe to promyslel ale úplně mi zamotala hlavu a měl jsem touhu ji to říct i když si to jen přečetla, opravdu moc díky za rady.
iz*

@Liska5 > to nejhorší, co by teď Jakub mohl udělat, je "začít hrát nezájem".

@Jakub15 > jednou´s to pokazil, tak to alespoň dál nezhoršuj. Květinami ani nezájmem. Pokud ji potkáš, normálně ji pozdrav, ale nevnucuj se jí ani nehraj nezájem.

jakub15*
hodnocení

Dobrá nějaký ten čas počkám není to všechno hned jak jsem si myslel a otravovat ji nebo se ji vnucovat by teď asi bylo nejhorší.. :(
jakub15*
hodnocení

A nevím jestli je dobré hrát nezájem :/
liska5

No, hrát úplný nezájem, to snad nepíšu. Prostě jen kamarádské krátké úsměvné setkání, myšleno zdržet se citových výlevů, kytic a vysvětlování, bez zvaní na rande. Zatím.

jakub15*
hodnocení

Dobrá opravdu díky moc za rady budu ji maximálně zdravit a snažit dělat že se to nestalo maximálně ji pozdravit a pokračovat svojí cestou.
iz*

@Jakub15 (dnes, 7. I. 2019 ve 20.41): "A nevím jestli je dobré hrát nezájem :/"

>> Ale víš: Jak by na tebe působilo, kdyby "na tebe někdo něco hrál"? A nemysli si, že bys to nepoznal > neupřímnost pozná každý. Možná ne hned, ale pozná to každý.

Jestli o tu dívku stojíš, musíš být sám sebou, rozhodně na ni nic nehraj.

jakub15*
hodnocení

Dobrá díky
jakub15*
hodnocení

Ale ještě by mě zajímalo jak dlouho bych tak měl počkat než ji někam pozvu 1, 2 nebo snad 3 měsíce nebo až uznám za vhodné? Že to je tak akorát?

Podle toho, jak se na vás bude tvářit, až se párkrát potkáte - její ne/zájem určitě poznáte.

hodnocení

1x

Jakube, zase na to moc tlačíte. Jestli ji potkáte, jděte k ní a někam jí pozvěte, ale v žádném případě na ni nečekejte ani jí nenoste květiny (jednu malou růžičku jí můžete vzít na to rande, pokud přijme). K tomu, co jste jí napsal, se nevracejte, nekomentujte, nevysvětlujte, jen ji prostě někam pozvěte a zkuste přitom zapomenout, že "Vám na tom strašně záleží", jak sám píšete.

jakub15*
hodnocení

Díky za radu určitě pomohlo.

hodnocení

1x

Pokud nereagovala na Vaše vyznání, pak jste si její pohledy asi mylně vysvětlil. Kdybyste se jí líbil, tak by Vám odpověděla a reagovala by jakkoliv jinak, jen ne ignorováním. Vzal jste to za špatný konec, dal jste jí najevo, že nestojíte jen o kamarádství, ale chcete vztah a o ten ona zájem neprojevila. Neuhánějte jí, nechte to vyšumět. Za čas se třeba za jiných okolností někde potkáte zase a vezmete to za ten správný konec. Názory mohou být určitě různé, já si myslím, že jste ji odradil svoji zbrklostí, ale samozřejmě se mohu mýlit.

jakub15*
hodnocení

Díky pokusím se :) Stále na ni musím myslet i když vím že jsem to strašně uspěchal a nejdřív jsem ji měl někam pozvat nebo něco takového díky za názor
zebra

I když jste to uspěchal, tak stejně, kdyby měla zájem, tak zase až tak by jí to uspěchání nevadilo. A aspoň nějakým zájmenm o vás nebo malým náznakem by to naznačila nebo projevila. Možná je tak trochu i "napyšněná".

jakub15*
hodnocení

No to možná trochu je, ale spíš si myslím že ji to doopravdy zaskočilo zname se dost dlouho, ale nikdy jsme se nějak hodně nebavili no a tykejte mi jsem ještě mladý :D
jakub15*
hodnocení

Přišla jste mi na odhad situace i na odhad ji nejpřesnější, nevěděla by jste jak dlouho tomu tak dát měsíc nebo dva? Nebo snad déle než ji někam pozvu?

Jakube, Jakube - během hodiny dva téměř stejné dotazy na "jak dlouho". Nějak jste si nevzal poučení z odpovědí, které radí nespěchat, neuhánět, na pilu netlačit.

jakub15*
hodnocení

Jenom mě zajímal názor také někoho jiného :)
zebra

Já myslím, že jí možná s její povahou dost naštvalo, že takovou důležitou věc, týkající se citů, jí sděluješ jinak než přímo osobně.

Napsal jsi jí, že se ti líbí, atd.,možná jestli to VůBEC chtěla od tebe slyšet, tak jedině přímo osobně.. Psal jsi, že ti opětovala tvé pohledy. Ale oni to holky někdy dělají, i když tím nic více nemyslí. Prostě ženský, no. /Dokazují si a sondují jak se líbí/.

To ty musíš zjistit, jestli by měla zájem. Když už si to začal, tak tady asi už nezáleží na tom, za jak dlouhou dobu jí to řekneš si myslím já.- Když se někde potkáte, /nevím,jestli jste se už potkali od té doby/ měj připravenou nějakou řeč. Když bude odtažitá, divná, tak je to průser.Bude mluvit tak, aby si neměl prostor jí někam zvát nebo něco vyznávat. Kdyby byla milá, tak to už budeš vědět co dál. A taky jestli třeba někoho nemá a nevíš o tom. A ještě mě napadlo, jestli náhodou nejsi mladší než ona, a ona to ví, to by si asi taky měl problém.

jakub15*
hodnocení

Je o rok starší, ale nemyslím si, že by byl problém právě v tomhle spíš v tom, že jsem byl strašně hrr a ten večer jsem z ní byl úplně vedle a měl jsem pocit, že ji to musím říct to, že jsem to uspěchal nebo, že jsem ji to mohl říct osobně mi došlo bohužel až potom ani jsem si s ní nikam nevyrazil taky mi přijde, že je dost stydlivá moc jí nepotkávám maximálně párkrát v autobuse, ale to jí tak pozdravím, takže bych tomu nechal nějaký odstup a pak ji někam pozval.. díky za názor vážím si toho :)

hodnocení

0x

Nepřeháněl bych to s květinama, aby tě tam s nima taky nenechala trapně stát.

Normálně ji někam pozvi, u toho jí nemusíš nic dávat, ale vzhledem k tomu, že nechtěla komunikovat ani online, obávám se že z očí do očí to nebude o nic lepší.

jakub15*
hodnocení

Díky za upřímnost vážím si toho :) a ne že mi řekněte že bude všechno růžový díky

iz*
hodnocení

0x

Jestli neodepsala ani po třech dnech, mohlo to na ni buď být moc "hr", nemusí si s tím vědět rady nebo nemusí mít zájem. Ve všech případech bys to květinami spíše zhoršil, mohla by mít pocit, že ji "do něčeho tlačíš".

jakub15*
hodnocení

Právě mi to došlo až potom že to bylo hrr no byl jsem z ní úplně vedle :/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]