Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kreditka Mall.cz

Od: suzymon® odpovědí: 10 změna:

Teď jsem natrefila náhodou na nabídku od Mall.cz a jejich kreditní kartu. Že prý majitel této karty, může u nich nakupovat veškeré zboží s velkými slevami. Máte někdo zkušenosti? Například sporák normálně 6.990Kč, s kartou Mall.cz 4.990Kč. Byl to odkaz pro tazatelku která hledá sklokeramický sporák a někdo tam dal odkaz na sporák Elektrolux. Já zvědavec jsem to rozklikla a tohle na mne vyskočilo. Máte někdo tu jejich kreditku a vyplatí se to? Díky.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

yxuf
hodnocení

4x

Slevu máš jen na první nákup u Mall. Karta se platí měsíčně paušálem a když jí zrušíš 12měsíců dříve, než jsi dostala tu slevu, tak jí musíš celou vrátit.

Nikdo ti nic zadarmo nedá.

rudoslav*
hodnocení

2x

Jelikož Mall bude brzo končit (koupila jej konkurenční firma), tak bych se do žádné větší akce nepouštěl.

minicenda

Zkušenost s kreditní kartou Mall nemám ale po přečtení podmínek to moc výhodné asi nebude. Je potřeba si přečíst podmínky k této kartě.

1. ta kreditní karta Mall není jako je třeba zákaznická karta Penny ale je to bakovní produkt Raiffeisenbank.

2. ta sleva 2000 Kč na nákup je pouze jednorázová pro nového držitele této kreditní karty. A podle podmínek pokud by jste tuto kartu zrušili do 12 měsíců tak ty 2000 Kč asi musíte vrátit.

3. kreditní kartu Mall Vám vydají pokud máte stálý příjem alespoń 12 000 Kč měsíčně.

4. za tuto kreditní kartu platíte měsíční poplatek 50 Kč Raiffeisenbank. Je to v ceníku poplatků banky.

krtek66
hodnocení

2x

sleva 2000,- je pouze na 1.nákup. Tyhle druhy kreditek nebrat.

valja
hodnocení

2x

Pro toho, kdo umí s kreditkou zacházet, je KK Mall výhodná. Ale na to je potřeba si pročíst podmínky a umět přemýšlet.

Například kdo si zařizuje byt nebo dům a ví, že bude během 1 roku hodně nakupovat na internetu-kvůli výhodnějším cenám, tak tuhle kartu ocení. Díky nákupu na Mall načerpá bonus 2000 Kč (teď dokonce 2500 Kč), za vedení se platí 50 Kč měsíčně, první 3 měs jsou bez poplatku, takže za první rok zaplatíte 450 Kč. A díky této kartě může za první rok získat: bonusy 2000Kč počáteční+bonus 500Kč každý další měsíc, na druhé straně jsou náklady 450Kč za první rok vedení.

Na internetu nebo u obchodníků (u všech, kteří přijímají platby kartami) pak budete platit touto kreditkou své ostatní nákupy. KK vám bude vracet 2% z nákupů zpět, takže z každých utracených 5000 Kč se zpět připíše 100 Kč. Pokud mám tedy za měsíc nákupy za 25000 Kč, dostanu vráceno každý měsích 500Kč (limit pro ty, kdo mají pouze KK a nemají běžný účet u RB). Po 12 měsících si propočtu a promyslím, jaké předpokládané objemy nákupů u obchodníků nebo na netu budu mít, a podle toho se rozhodnu, zda se mi to vyplatí, tj. jaké budu mít předpokládané objemy nákupů a zda se mi karta při měs.poplatku 50Kč vyplatí dále. To je fakt individuální, každý má jiné potřeby a možnosti. Pokud se mi to nevyplatí, tak KK po 1 roce zruším.

Musím umět ovšem číst a počítat, a pravidelně sledovat v el.bankingu čerpané částky, a tyto částky včas splatit, aby byly bez jakéhokoliv úroku. Pak dokáže KK Mall ušetřit pěkných pár tisíc korunek za rok.

Rozumím ovšem tomu, že jsou lidé, kteří zásadně nečtou podmínky a smlouvy, je jim zatěžko sledovat a řídit vlastní (rodinný) rozpočet a přemýšlet u toho. Těmto lidem kreditní karty žádné výhody nepřinesou, protože si to neumí uhlídat a zařídit sami. A nikdo jiný (obzvláště banka) to za ně dělat nebude.

hodnocení

Děkuji Vám za vysvětlení, ale už jsem od té doby také pochopila jak to funguje. ;) Pro mne to určitě výhodné nebylo, jelikož tam žádné časté nákupy nedělám. Ale určitě Vaše odpověď pomůže někomu jinému, kdo si zařizuje domácnost.

111®
hodnocení

1x

kreditka umožňuje nakupovat na dluh, tak na to bacha ale zaplatíte to pak při splácení i s chlupama...ta kreditka není Mall ale nějaké banky..

hodnocení

0x

nemám ještě konkrétní zkušenosti, ale protože na Mall.cz často nakupuji, zdá se mi to výhodné a mám zažádáno :)

hodnocení

Mindo, přečti si odpovědi tady a jestli to jde, tak to zruš. Také tomu nevěřím. :)

hodnocení

Také mi bylo divné, že by dávali takové slevy pořád. Je to zase jeden z chytáků na důvěřivce. Já jsem podmínky nehledala, na mne to oznámení prostě "vybaflo", když jsem rozklikla jeden produkt a vedle to bylo napsané, že pro držitele této karty je to o 2 tisíce levnější. Tak jsem se ihned zeptala tady u nás na poradně. ;) Věděla jsem, že dostanu ty nejlepší a pravdivé odpovědi. Snad moje otázka pomůže lidem, kteří by se chtěli nechat nachytat. Díky. S.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]