Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, omlouvám se, že jsem málo empatický, ale doufám, že stát nebude hradit taxi ani samoživitelce. Neděláte si legraci? A 4x alimenty dostáváte? Zdravím!
aknelka - nevím, zda je to legrace nebo provokace. Ovšem, dotaz nevybočuje z normálu, resp. i v této rubrice najdete podivnější.
@erzika - Zajímalo by mne,jestli bych měla nárok ještě na další sociální dávku mimořádný příspěvek?
Záleží na tom, jak umíte být hlasitá a jak máte děti naučené škodit na úřadě.
Asi bude odpověď smazána, ale musím reagovat.
Vy si snad děláte legraci? Že máte 4 děti byla vaše volba ne naše, abychom se vám na vše skládali, nepotřebujete příspěvek na cigarety?
Ty děti mají nějaké otce, jak ty se snaží vám pomoci? Obraťte se na ně a ne na stát (nás). Co vy děláte pro to, aby se vaše životní úroveň zvýšila? Jen chodíte vypisovat formuláře na dávky? Nemáte náhodou již dětí ve školce, škole a vy stále sedíte doma?
To mi neříkejte, že vám naráz odcházejí všechny spotřebiče? Jo, na oblečení také potřebujete, nemáte plesové šaty?
No, vážení. Také se domnívám, že se jedná o provokaci. Ale v mnoha skupinách na FB, pro matky.samoživitelky, začíná dotaz :"Na co mám nárok, čtyři děti, každé s jiným..." A když mrknete na profil, tak vidíte samé fotky z mejdanu, dárky v podobě zlata, dovolené u moře, welnes pobyty atd... Ale NÁROK, ten chtějí mít.
Jako Boženka jste zde psala, že máte dětí 5. (ale také jako pepik, hedryk, sovis, rudis a další a další)...Takže ta provokace v tom bude určitě, že? Ale abych odpověděla i na dotaz – máte v první řadě nárok na výživné na děti. Na taxi, myčku atd. žádný nárok na mimořádný příspěvek nemáte. Ale máte pc, takže si můžete hledat zaměstnání, poptávat oblečení a možná Vám někdo daruje i tu myčku na nádobí zdarma. Jen se snažit a nečekat, že se postará stát...
To bude provokace. Jinak mám podobnou zkušenost. Jedna starší a rozměrná Menšina stála před Kauflandem s obrovskýma nákupníma taškama a požádala mne coby kolemjdoucí, abych jí zavolala Taxi. No, neměla starou Nokiii, jako já, ale zvládla jsem to. To je síla. A těch zbytečností v tom nákupu! Na co já honila svoje děcka, aby studovaly?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.