Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni. Začal jsem randit s jednou slečnou a přišlo mi jako prima tip na rande jít si společně zabruslit. Potíž je v tom, že ona bruslit umí, já ne. Co myslíte, je to dobrý nápad, vzít ji na bruslení s tím, že by mne to ona naučila? Přeci jen vést ženu ve vztahu má chlap, zrovna tak jako při tanci. Neklesnu v jejích očích, když mi bude dělat "učitelku"? Když vlastně povede ona mne? Být to bráceně, není co řešit. Ale takhle si nejsem jistý. Co si o tom myslíte? Uvítal bych hlavně názor žen, jak se na to dívají. Jak by se dívaly na to, že je pozve chlap na bruslení, který sám bruslit neumí, s tím, že by se to chtěl naučit? Díky za odpovědi.
Navíc bruslit, u toho si povídat a smát se, moc nejde. To by padal i ten, co bruslit umí.
Tady nesouhlasím. Taky nepadám a nebourám, když jdu po chodníku nebo jedu na kole nebo v autě a u toho mluvím. Maximálně na chvíli zpomalím, zastavím a nebo naopak zmlknu. Ale že bych zapomněl hejbat nohama nebo držet rovnováhu, to se mi fakt nestává . Jinak souhlas. Učit se bruslit na "raném" rande není dobrý nápad.
Když jste s ní teprve začal randit, tak ten nápad není vůbec dobrý. Bude to pro vás trapas. Představte si, jak se asi i ona bude vedle vás cítit. Ale až spolu budete chodit déle, můžete se jí svěřit, že byste rád na bruslení, ale moc to neumíte. Potom ona bude reagovat jinak. Třeba řekne: to se naučíš.
mě takhle zvali kluci/chlapi na bazén,věděli,že ráda plavu a mysleli si o sobě,že taky umí plavat.No neuměli a bylo to trapné pro obě strany.Oni se snažili jak jim síly stačily,já se zase ostýchavě držela,abych se nepředvedla moc...
bylo to divné.
Když už jste jí pozval,tak to nerušte,byla by zklamaná,ale donesla bych kytku nebo dáreček a hned bych vyšla ven s pravdou "moc to neumím,ale chtěl jsem ti udělat radost.Mám pro tebe maličkost,abys to se mnou přežila,naučíš mě to trochu"
Zdravím. Pokud chcete navrhnout aktivitu kterou sám neovládáte, sluší se zeptat se jí předem, zda by vůbec měla zájem učit Vás. Abyste se pak necítil před ní trapně. My jí neznáme, tak nevíme zda by jí nevadilo, že jste zvolil bruslení, když sám bruslit neumíte. Podle mne by bylo vhodnější zvolit aktivitu kterou máte společnou.
no a není nejjednodušší se jí přiznat, že to neumíš , třeba vymyslí ona něco jiného..nebo jí to nebude vadit a bude tě učit..
Mně by to asi nevadilo, a kdyby ano, navrhla bych jinou aktivitu. Já zase bruslení opravdu do morku kostí nesnáším a kdybyste mě pozval na bruslení, tak je to to samé. Jste lidi, máte pusy, snad není slečna netykavka a kdyžtak odmítne a navrhne něco jiného ovšem jestli přijme, snažila bych se - ve Vaší kůži - moc nespoléhat na to učení, moc na to netlačit, jestli Vás to bude chtít naučit, ať to iniciuje sama. Bruslení snad není nic, co byste se musel sáhodlouze učit. Buď jste normálně obratný a po deseti minutách se rozpohybujete aspoň nějakou minirychlostí, nebo to nepůjde a můžete si jít někam sednout
Romantické rande to teda nebude. Já být Vámi, tak společné bruslení odložím a půjdu si to prubnout sám, nebo s kámošem. Proč Vás má přidržovat, vodit, tahat či zvedat? Nebudete se cítit hloupě? Taky záleží, co to je za dívku. Jestli je to vyloženě sportovní typ a Váš návrh přijme jako výzvu k boji s bruslařskou negramotností..., tak pak jo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.