Nejste přihlášen/a.
Kamarádce se zdá poslední dobou sen, kde jí chce zabít někdo v kapuci. Vždy, když se probudí má krev v puse. Sen pořád pokračuje a kvůli tomu se bojí spát. Doma to nikomu nechce říct a bojí se jít k doktorce že by jí poslaly k psychiatrovi. Poradí mi někdo? Čím to může být, nebo jak se toho zbavit?
5x
Noční můry, při kterých se člověk už bojí jít spát a radši zůstane několik dní vzhůru, jen aby to nezažíval, jsem měla jednou v životě. Při krátkém pobytu v domě partnera, který se později ukázal jako nevyhovující... beru to jako znamení, že v tomhle vztahu mi nebylo dobře. (Ale tehdy mi to nedocházelo.)
Kamarádce vzkažte, ať 1. popřemýšlí, jestli nemá nějaký škodlivý element v životě, 2. ať se nebojí jít k lékaři a případně psychiatrovi. Je to doktor jako každý jiný! ![]()
2x
Souhlasím s naufrago může jít o nějaký problém v reálném životě.
Mě ve snu pronásledovala matka a i když vycházíme v pohodě,tak od dětství mám zakodovaný nějaký strach z ní a dloho mě děsila stejná noční můra (jak mě pronásleduje po domě-asi nějaká potlačená vzpomínka z dětsví)
Takže popřemýšlet zda je vše o.k. a zkusit se nad věcí zamyslet,pokecat o tom u kafe s kamarádkou,popřípadě zkusit nějaké přípravky na spaní(jsou i bylinné kapky)...a odreagovat se,začít myslet na jiné věci,do něčeho se vrhnout,koníčky,sport,at se mozek přepne na jinou kolej.
0x
Vůně květinová, pár kapek levandule na polštář
Konzumace sýra před spaním může pomoci s usínáním. A proč tomu tak je? S největší pravděpodobností to způsobuje poměrně vysoký obsah tryptofanu v sýru, což je aminokyselina podílející se na produkci melatoninu (a serotoninu), která hraje v cyklu spánek - bdění velmi důležitou roli.
Lapač snů 1. ahaonline.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.