Nejste přihlášen/a.
Kamarádce se zdá poslední dobou sen, kde jí chce zabít někdo v kapuci. Vždy, když se probudí má krev v puse. Sen pořád pokračuje a kvůli tomu se bojí spát. Doma to nikomu nechce říct a bojí se jít k doktorce že by jí poslaly k psychiatrovi. Poradí mi někdo? Čím to může být, nebo jak se toho zbavit?
Noční můry, při kterých se člověk už bojí jít spát a radši zůstane několik dní vzhůru, jen aby to nezažíval, jsem měla jednou v životě. Při krátkém pobytu v domě partnera, který se později ukázal jako nevyhovující... beru to jako znamení, že v tomhle vztahu mi nebylo dobře. (Ale tehdy mi to nedocházelo.)
Kamarádce vzkažte, ať 1. popřemýšlí, jestli nemá nějaký škodlivý element v životě, 2. ať se nebojí jít k lékaři a případně psychiatrovi. Je to doktor jako každý jiný!
Souhlasím s naufrago může jít o nějaký problém v reálném životě.
Mě ve snu pronásledovala matka a i když vycházíme v pohodě,tak od dětství mám zakodovaný nějaký strach z ní a dloho mě děsila stejná noční můra (jak mě pronásleduje po domě-asi nějaká potlačená vzpomínka z dětsví)
Takže popřemýšlet zda je vše o.k. a zkusit se nad věcí zamyslet,pokecat o tom u kafe s kamarádkou,popřípadě zkusit nějaké přípravky na spaní(jsou i bylinné kapky)...a odreagovat se,začít myslet na jiné věci,do něčeho se vrhnout,koníčky,sport,at se mozek přepne na jinou kolej.
Vůně květinová, pár kapek levandule na polštář
Konzumace sýra před spaním může pomoci s usínáním. A proč tomu tak je? S největší pravděpodobností to způsobuje poměrně vysoký obsah tryptofanu v sýru, což je aminokyselina podílející se na produkci melatoninu (a serotoninu), která hraje v cyklu spánek - bdění velmi důležitou roli.
Lapač snů 1. ahaonline.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.