Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je správné ,že se cejtim vic jak chlap

Od: luckaa odpovědí: 10 změna:
Dobrý den jsem holka je mi 16 let ,poslouchám rap ,nebaví mě uklízet ,mám hlubší hlas a někdy se cejtím víc spíš ,jak muž než žena ,jsem dost upovídaná ,mám hrubý hlas a většinou musím být ,já ta nadřazená a dost se bráním ,když mi někdo něco řekne a také jsem hyperaktivní a necejtim v sobě tu jemnost co bych měla cejtit jako dáma ,je to špatně nebo dobře ,že se tak cítím?Nebo najdu v sobě někdy tu jemnost ,někdy mě štve ,že se pak lidi se mnou nebaví,kvůli mé barvě hlasu nejspíš.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Dej tomu víc času, ještě víc času, a možná i mnohem víc času.
A hlavně buď sama sebou.

Nomohakon, naprostý souhlas *palec* Ale ty, Lucko, se ptáš, jestli je to správné, jak se cítíš. To je ale hodně nesmyslná otázka. Nedá se uvažovat o správnosti pocitů. Buď je nebo není. Většině lidí na sobě něco vadí, s něčím se necítí dobře. O správnosti nemůže být řeč. Kdo tě bude mít rád, bude tě mít rád takovou, jaká jsi. Kdo tě nebude muset, ten tě nebude mít rád, ani kdybys byla ve zlatě.

hodnocení

0x

Pravděpodobně se budeš muset rozhodnout: buď se smíříš s tím, že se budeš chovat tak, jak ti to vyhovuje a jak se cítíš a nebo se budeš snažit tu ženskou jemnost v sobě najít. Pokud zvolíš druhou možnost, doporučuji ti, aby ses oblékala žensky (sukně, šaty, halenky), elegantně, decentně se nalíčila. V mikině a riflích s dírami na koleně se žensky cítit nebudeš.

*tanec*

doplněno 04.01.19 08:39:

Hrubší hlas nemusí být překážkou. Důležitější je, jak s hlasem zacházet. *placni*

"Chcete-li působit žensky, nemůžete nadávat jako dlaždič, vynucovat si pozornost křikem, nebo mluvit tak hlasitě, že vás uslyší lidé v celé budově. Dokonalá žena ví, jak si říct o to, co chce s grácií, jemností a elegancí. Mluvte normálním hlasem, nedrmolte a formulujte své věty jasně. Řekněte raději "Dnes je trochu chladno", místo "To je sakra psí zima." Své pocity vyjadřujte s noblesou.

Nemusíte od základů změnit své myšlení nebo věci, o kterých se vyjadřujete. Jde jen o způsob, jak je vyjadřujete."

luckaa
hodnocení

Dobrý den ,ano líčím se díky tomu ,že mám hodně dětinský obličej ,a ano nosím mikiny a džíny ,ale na sukně to vůbec..tonejsem..to nepřipadá v úvahu ,jde o to ,že by tu jemnost moh vyvolat nějaký kluk ,ale většinou ho odpudím svým hlasem tím pádem bych právě musela dělat ze sebe to co nejsem ,takže mám to docela dost smutný ..
liska5

Až se Ti bude líbit nějaký kluk, tak se Ti to jemnější chování může dařit.

hodnocení

0x

Hlas neřeš, hlavně se chovej jako ženská, zdá se, že ti to ještě moc nejde. Ženy dospívají trochu později než v šestnácti letech. Což dokazuje i tvůj dotaz. Až budeš opravdu ženská, jistě to poznáš.

hodnocení

0x

Před 100 lety by tě nutili být hodná holčičk, ale dneska je to naopak. Chovej se tak, jak se citíš. Sexualita není jednoznačná věc, má různé mezistavy v různých úrovních - biologických i duševních. Jestli se ti líbí holky, hledej si holku. Důležité je přijmout sama sebe tak jak jsi a jak ti to vyhovuje. Možná se to časem změní, ale do ničeho se nenuť.

Jinak sukně není věcí ženskosti. Existují pánské sukně (mají pánské zapínání), kilty, sukně měli i římští vojáci. Až když se začalo víc jezdit na koni, objevily se kalhoty.

luckaa
hodnocení

72mona3*
hodnocení

0x

Někdo nosí třpytky a volánky, jiný by v tom vypadal jako hastroš. Tak to je. A stejné je to i s chováním. Bohudík jsme každý jiný, jinak by to byla nuda. Hlas bych vůbec neřešila. Lepší je hlubší, někomu přijde velmi sexy, než uječená fistule. Není nic horšího než uječená ženská. Takže hlubší hlas ano, ale neřvat prosím :-D

doplněno 04.01.19 08:34:

To, jací jsme, nezměníme. Ale změnit můžeme své chování. M.

dzop
hodnocení

0x

Neznamená to, že když tě nebaví uklízet, že jsi hned chlap. Je to spíše tvoje slabost - lenost, nesnaha pomoci rodičům. Asi budeš také dost povýšená nad ostatními, ale ne jako chlap, ale jako žena. Lidi se s tebou moc nebaví ne kvůli barvě tvého hlasu, ale proto, že tvoje chování je nadřazené, což je štve.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]