Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co očekávat od kožního vyšetření genitálií

Od: aziz odpovědí: 13 změna:
Dobrý den, 17.ledna mám jít na na vyšetření do Vojenské nemocnice kvůli střední škole. Dnes jsem na Rekrutačním středisku dostal "vysvědčení" do Vojenské nemocnice. A když jsem si četl co všechno mě bude čekat, narazil jsem na kolonku číslo 15 "vyšetření kožní" v závorce (povrch těla, genitálie). V tom okamžiku mě napadalo co chce armáda zkoumat na mém penisu.
Mohl by mi někdo říct co to má znamenat?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, připravte se na to, že Vám přepočítají varlata a budete muset na doktora "vypláznout" žalud (přetáhnout předkožku). Muž, který to nezvládne, je zřejmě pro armádu nepoužitelný, resp. takto přísné to bylo dříve u odvodu. Zdravím!

host
hodnocení

1x

Jak je vidět z odpovědí, zvykáte si na drsný i když dobrácký humor.

Kožní vyšetření je normálka jenom kvůli stavu pokožky (včetně různých kožních záhybů a příslušenství), zda člověk nemá nějaké kožní onemocnění, které by znemožňovalo nové povolání, nebo infekční onemocnění kůže, kožní alergie, které by se mohly zhoršit (alergie na různé druhy alergenů, prachem počínaje), různé kožní plísně, mykozy, atd., atd.. nedělejte z toho vědu, prostě vás pro vaše dobro chtějí vyšetřit nejen jestli dobře slyšíte a vidíte, jak vám ťuká srdce, jak máte mohutné plíce a jak dobře a čistě dýcháte.

hodnocení

0x

Jestli nemáš pohlavní nemoci...

aziz
hodnocení

No to se dělá přes krev nebo né?

No to je fakt, to jsem ještě neslyšela o takovém vyšetření

aja1946® - Nebyla jsi asi na vojně.

odvod

Ajo, že jste o tomto neslyšela bude asi tím, že jste nebyla u odvodu na vojenskou základní službu.:-D

Princip prohlídky už posali jiní rádci. Takže se tazateli neboj, penis ti zůstane, jen bude omrknut.

No co by-normální prohlídka.svlékneš se kouknou jestli nemáš psorku-ty by Tě asi nevzali,,nebo nějaké kožní nwn jak napsat anomálie? zkontroluje-prohmátne pytlíka-šourek,případně provede prstem přes konečník vyšetření prostaty (nwn zda-li dermatolog) zeptá se tě na pár věcí a ...

danys*
hodnocení

0x
Normálně tě zkouknou jako když bys byl u odvodu. Kouknou ti i do ritaku, tak doporučuji se upravit ať nemáš řiť jak vorangutan :-D
aziz
03.01.19 20:51
hodnocení

*smich*

jirkazxc
hodnocení

0x
Kozni bys asi hledal marne.
Vetsinou kozni doktor dela zaroven i pohlavne prenosne nemoci. Je to spolecny obor.

Ne vždy a ne všude,ale většinou je to spojené-kožní a venerolologie.Zrovna v ÚVN jsou to dvě různá odd.Nbeo před x lety byla

tomas11*
hodnocení

0x

Zjistí zda nejste hermafrodit.:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]