Dobrý den, 17.ledna mám jít na na vyšetření do Vojenské nemocnice kvůli střední škole. Dnes jsem na Rekrutačním středisku dostal "vysvědčení" do Vojenské nemocnice. A když jsem si četl co všechno mě bude čekat, narazil jsem na kolonku číslo 15 "vyšetření kožní" v závorce (povrch těla, genitálie). V tom okamžiku mě napadalo co chce armáda zkoumat na mém penisu. Mohl by mi někdo říct co to má znamenat?
Dobrý den, připravte se na to, že Vám přepočítají varlata a budete muset na doktora "vypláznout" žalud (přetáhnout předkožku). Muž, který to nezvládne, je zřejmě pro armádu nepoužitelný, resp. takto přísné to bylo dříve u odvodu. Zdravím!
Jak je vidět z odpovědí, zvykáte si na drsný i když dobrácký humor.
Kožní vyšetření je normálka jenom kvůli stavu pokožky (včetně různých kožních záhybů a příslušenství), zda člověk nemá nějaké kožní onemocnění, které by znemožňovalo nové povolání, nebo infekční onemocnění kůže, kožní alergie, které by se mohly zhoršit (alergie na různé druhy alergenů, prachem počínaje), různé kožní plísně, mykozy, atd., atd.. nedělejte z toho vědu, prostě vás pro vaše dobro chtějí vyšetřit nejen jestli dobře slyšíte a vidíte, jak vám ťuká srdce, jak máte mohutné plíce a jak dobře a čistě dýcháte.
No co by-normální prohlídka.svlékneš se kouknou jestli nemáš psorku-ty by Tě asi nevzali,,nebo nějaké kožní nwn jak napsat anomálie? zkontroluje-prohmátne pytlíka-šourek,případně provede prstem přes konečník vyšetření prostaty (nwn zda-li dermatolog) zeptá se tě na pár věcí a ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.