Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápach zkaženého jogurtu z bot

Od: smolarjogurt odpovědí: 4 změna:

Stala se mi taková nepříjemnost asi 14 dní před prázninami. Je to nechutné moc se omlouvám ale prostě nevím co s tim jsem zoufalý. Kamarád si zapoměl klíče od skřínky ve škole doma, tak jsem mu dovolil ať si dá ke mě věci. Všechno bylo v pohodě ale problém nastal po obědě kdy jsme měli jogurt. Nevšiml jsem si toho že tam mám jogurt, byl pod takovou přepážkou dole kam se dávají boty. A dneska poprvé ve škole po prázninách, ve škole přetopeno, copak se nestalo? Jogurt vybouchl a zašpinil celou skřinku pod přepážkou. No skoro jsem se u čištění pozvracel ale o tom tady nechci psát. Jde o to že mi načichl tělocvik a moje boty ve kterých chodím do školy, byla chyba to čistit až 3 dny po tom co jsem to zjistil. Boty mi hrozně načichly, oblečení v poho narvu do pračky a je po všem, ale boty za 2 tisíce z kůže? no nevim nevim. Problém je v tom jakmile se trošku zpotím načichnou mi ponožky, takže nemůžu pomalu nikam jít kde si sundám boty. Kam příjdu line se ode mě pach octa, čokolády a zkaženého mléka. Už jsem skřínku i vyvětral takže boty hodlám čistit. Zkusil jsem tam nacákat deodorant, z deichmana sprej proti pachu z bot a nic moc nepomohlo. Omlouvám se všem kterým je zle jako mně ale ani mamka mi nedokázala poradit.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

7x

Zápach ze zkažených mléčných produktů e způsoben kyselinou izomáselnou.Tu lze eiminova alkaliema,tedy roztokem sody.Rozložení "izobutyricacid" lze provést také peroxidem vodíku,nebo hypermanganem.Rozpouští se v etylalkoholu.

JABRAKA

smolarjogurt
Jdu zkusit, moc vám děkuji za tip .

hodnocení

0x

a co toto

BATAVAN Filtry do obuvi 3in1 2 x 100g

SCHOLL Fresh Step Deodorant sprej do bot 150 ml

SILVER deodorant do obuvi Fresh 100 ml

jabraka*

Deodoranty mají jinou funkci.Odstraňují bakterie,které působí na pokožku a vytvářejí páchnoucí produkty,

JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]