Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Byla jsem se svym přítelem 10měsíců měli jsme

Od: nikysek odpovědí: 5 změna:
Byla jsem se svym přítelem 10měsíců měli jsme vztah na dalku ale videli se každých 14 dnů což podle mě je super jenže ja v našem vutahu byla ta co se porad urazela nwm proč jsem to delala udelala že jsme to se hadali a to si neuvneuvědomují to samé že jsem na nej byla hnusná a sprosta achjo jednoho krásného dne mi řekl že je konec a ja že přijedu aby mi to řekl do oči přijela jsem objali jsme se a oba brečeli šli jsme se projít a on mi řekl co mu vadilo jaen za to ráda šla jsem snim a dala si tam věci a zase jsme šli ven pak z něho vypadlo že je v tom jina že maji stejný zájmy, a že si ji nechce nechat utéct :( ja to vzala a on že bych mu ted měla dat facku a že jsem silná holka pak jsme vedle sebe spali a oba brečeli rano brečel a řekl že mi nedokáže dát úplně konec že si dáme pauzu a udělali jsme si hezký den on ZE je to jak naše první rande pak jsem u nich spala měla jsem víno a on pivo a začali jsme se libat ale nevyspali jsme se spolu (za to jsem ráda ) další den jsem jela ke kamosce a on byl u dedi ja spala u teti další den mi napsal že mi přiveze všechny věci a dal mi definitivní konec byli jsme spolu pak celý den a on pak jel za kámošem který mu dal kytku a on pak jel za ni :( další den jsem šla ke kamosce a věděla jsem že je sni a večer tam ona dala fotku hak si davaji pusu on mi dá konec a další den uz má jinou to mě teda sere samozřejmě jsem se neudrzela a začala mu nadávat rano jsem se mu omluvila,:( další ren byl silvestr a on že se uvidime az na silvestr jenže moje teta jela pryč a ja neměla kde bejt přijel pro mě i když nerad byli jsme spolu cely den a lak jsem mela spát u kamosky byla jsem snim na jidle a pak šli k vemu protože kamosce hsem řekla ze přijdu až ve 12 a on ze ted pujde k němu pak nakonec mi řekl ze u nich muzu spát on spal jinde a ja mu dala pusu na nový rok další den jsme spolu byli a koukali na filmy a pak mě odvezl na vlak ja mu dala pusu na čelo a on mě taky a pak na pusu nwm proč koukala jsem na něj pak mi řekl že se nevidime naposled a že mu mam napsatvratit az prijeduv domu napsala a on se opravdu ptal jak jsem dojela a tak a řekl mi sám že to chce čas, a když jsen se ho ptala řekl že ne rad ma nwm co mammam dělat přece kdyby chtěl abych odjela brzo tak řekl že at jedu až ve 3 nwm co mam delat chci ho zpatky:( jen nwm co mam delat nwm jestli mu na mě ještě záleží a nejhorší je že za 14 dni jsem snim měla jit na maturak který je u nich vůbec nwm co mam delat prosím byla jsem jeho první a věděla že jednou bude chtít zkusit jinou jenže ja chci aby se pak ponaucil z toho vztahu co ma ted ze to nás vztah více posílí prosím co mamnejdříve dělat )( děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Budete se s tím muset vyrovnat. Nedolézejte, nevnucujte se mu. City se nedají vynutit. Žijte si svůj život, on si žije také svůj. Berte to jako dobrou životní zkušenost. Takových ještě potkáte spoustu. Člověk holt vždycky nemůže mít to, co by chtěl. Soustřeďte se na svůj budoucí život, v minulosti se nebabrejte. I když tomu teď nebudete chtít věřit, ale všechno hezké Vás teprve čeká a 10 měsíců je moc krátká doba na to, abyste se k vůli tomu trápila a užírala.

sebod*
hodnocení

4x

Obdivuji Kapičku, že ten text bez čárek a teček ve větě přelouskala a pochopila. Já to vzdala po třetím řádku.

@sebod - Soudím, že i tři řádky jsou dostačující *smich*

id

Jsem lepší *smich* zvládla jsem řádky 4. Tazatelku obdivuji. Napsat jednu neukončenou větu na 20 řádků je výkon*zed* Možná až přestane hulit a vystřízliví, napíše srozumitelný dotaz. Moc pochybuji, že se jí to povede.

zanach
hodnocení

4x

A já se spíše divím, že on svámi vydžel těch dlouhých 10 měsíců.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]