Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Invalidní důchod vs nedají mi práci

Od: venda* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,mám invalidní důchod prvního neboli nejlehčího stupně(dříve jen částečný).Hledám si zaměstnání,ale vždy když řeknu,že mám inv.důchod tak mně slušně řeknou že potřebují uplně zdravého a bojí se že bych byl často nemocný.Mohl bych skutečnost,že jsem inv.důchodce zatajit,nebo ji musím svému zaměstnavateli vždy nahlásit,Děkuji,Venda

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pontee*
hodnocení

1x

Diskuze na toto téma se tu již vedla, je tam řečeno že je povinnost nahlásit, že jste ID. Zde odkaz: poradte.cz/...

moxa*
hodnocení

0x

Jen ve stručnosti k tomu dodávám - ano, musíte to zaměstnavateli sdělit. Pokud s tím máte potíže, poraďte se v nějakém centru podporovaného zaměstnávání, pokud je pro Vás dostupné ve Vašem městě, mohou Vám tam poradit nějaké fígle :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]