Nejste přihlášen/a.
Beru už nějaký čas prášky "rosucard". V příbalovém letáku je popsána řada vedlejších účinků, ale to je u každého léku (i u obyčejného acylpyrinu) a člověk to musí brát s nadhledem. V poslední době se ale celkově necítím zrovna nejlépe a mám podezření, že je to díky těmhle práškům. Když jsem se na to ptal doktorky při poslední kontrole, možnou souvislost popřela, nicméně mi na mou žádost snížila dávky. Moc to nepomohlo. Takže se ptám - máte někdo osobní zkušenost s tímhle lékem?
Rosucard beru dost dlouho, je to zatím nejmodernější lék co je na cholesterol. Problém mi působí ten, že při námaze mě bolej svaly. Při snížení dávky bolesti ustoupí. Po konzultaci s lékárnicí i dvěma doktory si prej musím vybrat, buď mě nebudou bolet svaly nebo se mi budou zacpávat a tvrdnout cévy, tak ho radši beru jak mám. Jsem po operci sérdce a prej fakt zatím nic lepšího nejni, ale zkus za lékárníkem, ten poradí kontraindikace, třeba ti daj nějakej jinej. Přeji hodně zdraví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.