Nejste přihlášen/a.
Ano a nebyl problém ve firmě,ale v distributorovi danného reginou,se kterým jsem měla podepsanou smlouvu.Pán sice milý,ale nezodpovědný.Vše trvalo,věčné hovory,domlouvání,"kdy už podepíšeme smlouvu " (letáky dolšy dříve než smlouva) a při ukončení spolupráce mi zase nezaplatil.Dlužil mi dvě výplaty...večné hovory,domluvy,nic nepomáhalo.Nakonec jsem použila "fintu",takže zaplatil.Kdyby né,ještě bych kontaktovala Českou Distribuční (ale ta na smlouvě vůbec nebyla,i když pán dělá pro ní) Párkrát mi i volali a ptali se na pána,asi byl tak nezodpovědný i k nim...ale sehnat trvalejší lidi na tuhle práci je skoro nemožné.
Nevím jak ostatní firmy,problém byl i v tom,že závozníci se střídají a nejsou to ani geniové,takže letáky někdy dojely i ve 4ráno,někdy i v jiný den,než bylo domluveno,jednou je nechali o dvě ulice dál na chodníku...mě to vozili k rodičům k rodinnému domku,takže to nechával u brány (při dešti jsme jim tam nechávala igelit) ale bydlet v bytě,nevím jak bych to dělala.
Katko, uzavři ale smlouvu přímo s ČD, kontakty podle regionů na internetu najdeš. Někteří distributoři si ulehčují práci tak, že sami uzavírají smlouvy s dalšími lidmi a tím je obírají o peníze. Sami inkasují od ČD a část z toho pak platí "svým" lidem. Hlavně nenaraz na Janu Sasákovou, ta už pár lidí okradl a další podvedla jinak. Taky má doma Katku.
Došla mi nabídka od pracáku, že zaměstnávají inv důch. Nevím jestli do toho mám jít když máte špatné zkušenosti. Smlouva se prý řeší udaje se řeknou do tel nějaká paní vytvoří smlouvu a pak se to pánovi . Nevím jestli tomu co doveze letáky nebo osobě co má na starosti daný úsek Jižní morava podepíše. Prý někteří nedostali ani peníze.brigádníci. Nejdřív je to prý na dohodu zkouška a pak asi normální zaměstnání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.