Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příspěvek na bydlení

Od: jetona odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,.

Prosím neberte mě jako vyžírku státu, celý život platím daně, jen teď mám problém..

Kvůli exekuci na plat mi pravděpodobně strhnou vše až na asi 9000 (zatim nevim, budu to platiti tento měsíc poprvé)

Bydlím v pronájmu, kde platím ještě více.

Prosím nevyznáte se někdo v nějakém příspěvku na bydlení nebo něco? zatím jsem někde na sociálce nebyla, je mi to nepříjemné nic nevědět, proto se ptám tady.

Co můžu žádat? Nevím, poraďte prosím...

Děkuji moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ex
hodnocení

0x

Bohužel asi nic, dluhy se do výdajů nepočítají. Vám zbyde 9 000,- Kč a to někteří lidi mají i menší důchod a musí vyjít.

Najděte si druhou práci, odstěhujte se do levnějšího, skromnějšího bydlení. Exekuce není věc, kterou jste se dozvěděla před týdnem.

tentato

Však i peníze z té druhé práce seberou.

Pokud ji přizná.

ex

No jasně, ale bude mít dluhy dříve zaplacené a dál si žít v pohodě (pokud si neudělá další dluhy).

jabraka*
hodnocení

0x

Požádat o příspěvek na bydlení můžete jako každý jiný občan.Potřebujete prokázat náklady na bydlení a příjmy.Na to dostanete na odboru práce a sociálních dávek patřičné formuláře.Podání se provádí každé čtvrtletí a sociální dávka se každé čtvrtletí vyplácí.Pracovnice vám určitě poradí,jaké doklady budete potřebovat.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]