Nejste přihlášen/a.
Moc nerozumím tvému popisu přeskakování srdce...mezitím mi bouchne srdce míň ve zpomalenym rytmu... V každém případě nehledej pomoc u laiků, ale u lékaře. Můžu se jenom domnívat, že rytmus je občas nepravidelný, pak by se jednalo o srdeční arytmii. Nebývá to nebezpečné, ale ty stavy úzkosti vznikají. Asi by to chtělo natočit EKG, případně se nechat sledovat Holterem. Sám jsem kdysi absolvoval a arytmie se upravila medikací. S úrazem (jakým?) to nemusí mít nic společného.
Řešte nejdřív ty úzkosti. Začněte vyšetřením u psychiatra, nasadí vám antidepresiva typu SSRI, omezí se vznik úzkostí. Pak psychoterapie u psychologa, tím se zbavíte úzkostí úplně a budete moct zvysadit ty antidepresiva. Je to na delší dobu. Pokud budete chtít mezitím řešit i srdce, tak doporučuju až s aktivními antidepresivy, ty úzkosti vám budou rozhoupávat srdce často a měření by bylo zkreslené.
jak uz tu nekdo psal tak hlavne horcik, mam to podobne, ne teda ze bych mel strach ze umru, to umrem vsichni ale kdyz prijdu do doktorky a meri mi tlak tak mi srdce sem tam vynecha, posle me na EKG kde se to potvrdi, pichne mi horcik a za 20 minut je EKG ok
srdce je sval a ten potrebuje horcik, nic vic nic min, tim ale netvrdim ze kazdeho kdo ma neco se srdcem vyleci horcik
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.