Nejste přihlášen/a.
Je rozumné tablety a šumáky na očistu jater užít když má člověk kocovinu z alkoholu,případně má ještě nějaký alkohol v krvi? Nebo si tyto preparáty smí úžívat jen když nemá člověk alkohol v krvi?
Na kocovinu vyprošťovák a zdravotní procházka Ostropestřec kocovinu nezachrání, ten to chce preventivně na játra v dobrém stavu = předem a spíš dlouhodobě. Preparáty nic moc, zbytečnost, lepší čaj. Mmch. ostropestřec je bodlák.
Já je jednou vysela do záhonu mezi zeleninu. Byla z toho bodlačiska velká, jako já. Teda až druhým rokem. Nejdřív jen hvězdice ostrých stříbrně skvrnitých listů. V kožených pracovních rukavicích jsem pak nůžkama na stromy střihala ty zralé uschlé bodláky tak, aby mi padaly rovnou do škopku, kde jsem je špalkem drtila, abych dostala zrníčka. Pak mlýnek na koření a každý den si trochu namlít.
Játrům to prospívá, ale jinak Vás to aktuální opice nezbaví. To raději víc pijte vodu a běhejte, ať se alkohol naředí a rychleji spálí. Jo, a užít to můžeš, i když máš nějaké promile.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.