Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna emailu - aliexpress

Od: milann* odpovědí: 12 změna:

Poradíte někdo, jestli se dá změnit přihlašovací email za jinou emailovou adresu na aliexpress? Nebo musím účet deaktivovat a založit nový. Děkuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

5x

Jde to. A pak pokračovat podle toho, jestli ještě původní email existuje, nebo ne.

Změna emailu - aliexpress
milann*
hodnocení

Díky, ale momentálně nevím jak na to, když původní email neexistuje. Přihlásit se do ali dovedu, ale do emailové schránky se nedostanu. Zapomněl jsem heslo a obnovit schránka nešla. Mám obavy, abych se potom do aliexpressu vůbec dostal, angličtina není zrovna můj koníček.

rv*

No tak to musíš zkusit tu druhou možnost - kontaktovat někoho z Aliexpresu "By Contact Customer Service" a prokousat se angličtinou (třeba s překladačem google).

Ale samozřejmě jde založit nový účet.

hodnocení

2x

Asi vůbec nerozumím na co se ptáte. Jsem stálým uživatelem Aliexpressu a nikdy jsem svou emailovou adresu nepotřebovala měnit. Napište, o co Vám jde . Píšete, že se na Aliexpress přihlásit umíte. Tak pak Vám po levé straně vyskočí rámeček, kde je napsaná Vaše emailová adresa a vytečkované heslo. Pod tím máte napsáno:"přihlásit se" a na to kliknte a už Vás to automaticky převede do Vašeho účtu, kde můžete vidět úplně všechno.

Také ale můžete použít tlačítko přihlásit se z jiného účtu, ale ten si musíte znova vytvořit dle jejich pokynů. Ta nabídka tam je. Já to nikdy neměla zapotřebí, tak jsem to nedělala. Nejlepší by bylo, kdybyste napsal, co se Vám stalo a proč chcete měnit svůj účet. A do jaké emailové schránky se chcete dostat, já jsem to nikdy nepotřebovala.

A "rv" Vám napsal přesně postup, jak změnit adresu, tak to tak udělejte.

Aha, už rozumím, Vy se nemůžete přihlásit na svou stránku, protože jste zapomněl své heslo. Takže se sice dostanete na obecné stránky Aliexpressu, ale ne do svého účtu. Neříká se tomu "emailová schránka", to mne spletlo. Tak postupujte podle rady "rv". Nic tím nemůžete zkazit. Vytvoříte si novou adresu s novým heslem a to si už někam zapište. Možná, že se Vám ale objeví, že Vaše emailová adresa už existuje, tak tomu běžně bývá, ale bude tam určitě i otázka, jestli jste nezapomněl Vaše heslo a jestli ho chcete obnovit. Tak na to kliknete a pak postupujete podle otázek. Když neumíte anglicky, musíte si to přeložit na překladači Google slovo po slově. Bude to chvíli trvat, ale možné to samozřejmě je a není to moc složité. Když jste to dokázal poprvé, tak to dokážete i teď.

milann*
hodnocení

Špatně jsem to napsal. Ano, ztratil jsem přístup k mému emailovému účtu, kde jsem dostával zprávy z ali o objednávkách zakoupeného zboží. Myslím, že jednodušší teď pro mne bude počkat, až všechno zboží přijde, potom účet na aliexpresu zruším a zkusím znovu založit na novou emailovou adresu (účet). Děkuji za vaše rady.

Milane, ale pokud nemáte možnost kontrolovat pohyby balíčků, tak se může stát, že o nějaký balíček přijdete a přijdete i o peníze, protože nebudete moci ani vznésti spor. Obnovte stránky teď, zvláště pokud čekáte nějaké zboží. nevím co jste nakupoval, ale předpokládám, že to nebude nic drahého. Ale kdyby ano, tak vyvstane problém s proclením, které Vám sice přijde do Vašeho emailu, ale celní zpráva požaduje přeposlat kopii Vaší objednávky k porovnání a Vy se k ní nedostanete, když to necháte plavat.

milann*
hodnocení

Na stránky aliexpressu se dokážu přihlásit, tam přihlašovací email a heslo funguje. Nakupovat, sledovat objednávky, potvrzovat příjem zboží, atd. můžu. Jen mi nefunguje elektronická pošta na email (email.cz), takže si nepřečtu informační zprávy. Už tam nakupuji pár let, ale s takovou "kravinou" jsem se nesetkal. Spíš mě bude po deaktivaci účtu mrzet, že přijdu o veškerý přehled uzavřených obchodů, ale dá se s tím žít.

Aha, tak to je teda záhada. To neznám. Nikdy se mi to nestalo a také nakupuji už několik let. Ale když nad tím tak přemýšlím, tak to ani snad nepotřebujete. Mně sice chodí samozřejmě upozornění o jakémkoliv pohybu na můj email seznam.cz, ale pro mne je důležitější jít rovnou na svůj účet u AliExpressu a tam mám daleko podrobnější informace a mohu reagovat. A to je pro Vás to nejdůležitější. Já vlastně všechny zprávy z emailu mažu, nepotřebuji to mít dvakrát a ještě nikdy mi to nechybělo. Tak nákupu zdar :).

Přehled uzavřených obchodů máte na Aliexpress. Jsou tam uložené všechny Vaše nákupy od začátku, i když jste je smazal. Kliknete na "moje objednávky", vyskočí Vám vlevo okénko, kde máte napsány nabídky možností. Mezi nimi si najdete "delete order" - "vymazané objednávky", na to kliknete a rozbalí se Vám celá historie všech objednávek, které jste u nich uskutečnil, úplně od začátku. Máte to se všemi podrobnostmi a na jednom místě. Takže opravdu ty informace na seznamu moc nepotřebujete. Mně slouží jenom k tomu, že jakmile obchodník zboží odešle, tak to hned vidím, aniž bych otevírala Aliexpress. Je to praktické, ale dá se bez toho žít. Já to ihned mažu, protože to bych měla "zaflákanou" celou poštu. Nakupuji poměrně hodně, protože mám kamarádky, pro které objednávám také.

milann*
hodnocení

Děkuji za připomínku. O všech těch obchodních záležitostech vím, jen mě opravdu vadí ta ztráta hesla k účtu na email, kde mi přichází informační zprávy. Jak jsem psal výše, budu muset účet zrušit, sice tím přijdu o veškerý přehled, a začnu znovu. Zkusím se na seznamu ještě domluvit o možnost obnovení hesla, ale pochybuji. Přes svátky technická podpora seznamu.cz nefunguje.

iz*
hodnocení

0x

Co říkají podmínky (nejsem tam registrovaná, tak je neznám) Aliexpresu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]