Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psychiatr v Hradci Králové, sociální fóbie

Od: anonymni00 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mám středně silnou sociální fóbii. Byl jsem psychologa na psychoterapii, která moc nepomohla.

Chci se dostat k psychyatrovi, protože on jako jedniný může předepsat prášky na úzkosti. Nejblíž mám Hradec Králové.

Může mi někdo poradit jak mám takového psychiatra najít, jestli existuje nějaká "informační centrála, poradna" kde bych se mohl informovat, kde by mi nějakého vhodného poradili?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Váš obvodní lékař. Určitě nejste jediná z jeho obvodu s psychiatrickou diagnozou.

anonymni00
hodnocení

Když jsem končil teď na psychoterapii tak jsem se psychologa ptal jak se dostat k psychyatrovi, a říkal že nepotřebuji žádné doporučení od obvodního lékaře. Že mě vpodstatě vezme jakýkoliv. Přesto ale věřím že mají různé specializace a vytížení pacienty.

iz*
hodnocení

0x

Zkuste si nechat lékaře-psychiatra doporučit svou zdravotní pojišťovnou. Mně, pokud jsem potřebovala, pojišťovna vždy doporučila dobrého lékaře.

Jak dlouho jste chodil k psychologovi? Psychoterapie je (většinou) dlouhodobá záležitost.

anonymni00
hodnocení

Půl roku. Vyčerpal jsem rozsah hodin hrazený pojišťovnou.

cesmina*
hodnocení

0x

Např. Zkuste si zavolat do Fakultní nemocnice 495 832 317,495 832 597 nebo mimo nemocnici 495 521 375 MUDr. Dana Podzimková ,MUDr. Petr Mílek.Koukněte na www.medika-hk.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]