Nejste přihlášen/a.
Pokud nejí bílé pečivo, tak to ničemu nevadí. U toho chleba bych byla klidnější, kdyby si někdy dala.
Zusili jste kváskový chleba, domácí a podobné?
Nebo pufované chlebíčky rýžové?
Potom jsou knackebroty, křehké plátky a trvanlivé, slunečnicové plátky, žitné a různé druhy.
Možná se bojí celiakie. Nemá někoho z kamarádek, která na tuto nemoc trpí? A nevzala si něco do hlavy?
Vařte jí obilné kaše /ovesná, pohanková, ječná, rýžová atd/.
Zkuste zavářky do polévky, kroupy, naklíčené luštěniny, makrobiotické placičky z obilovin, bramborové placky, palačinky, musli tyčinky, raw tyčky, Fit tyčinky.
Možností je více, ale nenutila bych ji, nemusí jíst běžné pečivo.
A co když uděláte topinky? Opečená veka, chleba, nebo opečený toustový chléb, nebo v tousteru udělat tousty se šunkou, sýrem?
Neříká se bílé jedy - sůl, cukr, bílá mouka?
A jak ona to vysvětluje? Má nadváhu, nebo má pocit, že je tlustá? Když vynechá bílou mouku /rohlíky, crossanty, buchty/, tak jedině dobře. To jsou jen kalorie navíc a lepidlo na střeva. Mohla by ovšem cereální pečivo a občas chleba, tam už má minerály a vitamin /B/. Jinak místo toho přílohovky: Kroupy, jáhly, pohanku, luštěniny vločky, brambory, rýži...A ty různé křupavé chlebíčky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.