Nejste přihlášen/a.
Chci udělat jednohubky s nakrájenou trvanlivou klobásou Princod fitmy Krahulík. Je možné jí jíst bez loupání?
Vepřové maso, vepřové sádlo, jedlá sůl, hovězí maso, dextróza, koření, extrakty koření, stabilizátor E 250, E 331, látka zvýrazňující chuť a vůni E 621, E 635, sušená zelenina
(česnek), antioxidant E 301, aroma, barvivo E 120, startovací kultura, vepřové střívko. Bez lepku.
Takže se to jí celé.
Já tyhle sajrajty nekupuji a nejím.
Už to, že je tam více soli, než hovězího masa, značí "kvalitu". Pak to dohání rozemletýma broučkama E120, aby to mělo alespoň nějakou barvu. O dalších éčkách nemluvě.
Zdravim, velmi pravdepodobne ji lze jist bez loupani. Snad vsechny klobasy lze jist bez loupani. protoze kdyby byly jedovate tak by se neprodavaly. To v cem jsou klobasy je vetsinou strevo neboli střívko a to je jedle. Nebo jsou obaleny v take jedlem alginatu. Tedy tuto konkretni klobasu neznam, ale mela by jist i bez loupani.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.