Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převádění peněz z PayPal účtu?

Od: miros* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

prodejce ze zahraničí mi vrátil platbu za špatné zbooží na paypal účet, bylo to 110Kč.

Chtěl bych se zeptat, můžu nechta tyto peníze na účtě paypal i nějakou delší dobu nebo mi časem můžou zmizet?

Případně jdou převézt na účet?

Nerozumím tomu jak paypal přesněji funguje? Když bych platil nějaké zboží přes paypal, musím nejpreve převézt peníze na paypal a pak až zaplatit z paypalu?

Děkuju za vysvětlení

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzjs
hodnocení

2x

Účet Paypal si spáruješ se svojí bankovní kartou. Pak tam nemusíš posílat žádné peníze, Paypal si je při platbě stáhne sám z tvojí karty. Těch 110Kč můžeš použít k nějaké platbě.

miros*
hodnocení

Dobrý den,

účet paypal jsem měl spárovaný s účtem, ale asi 4roky jsem ho nepoužíval.

Teď si mohu peníze 110Kč z paypalu převést zpět na účet? Případně při platbě přes paypal např. 200Kč se mi odečte z os. účtu 90Kč a zbytek těch 110Kč z paypalu?

děkuju za vysvětlení

miros*
hodnocení

Opravdu neporadí někdo jak funguje ten paypal účet?

miros*
hodnocení

Opravdu nikdo neví jak to je s tím paypal účtem když tam mám peníze?

hodnocení

2x

kdyz mas penize na paypalu je to jako kredit, pri dalsi platbe paypalem ti to nabidne je pouzit na uhradu platbu

nebo je mozno si je prevest zpet na ucet

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]