Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boulička - Má někdo zkušenosti?

Od: matous23 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
2 týdny zpět mi bylo 15 a všiml jsem si na penisu takové bouličky, nevím jak to popsat.. Dle přiloženého obrázku, má s tím někdo zkušenosti? Je tam jasně viditelná taková boulička, trošku odlišné barvy od žaludu při ústí močové trubice..
Docela se bojím co by to mohlo být, takže díky za každou radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nejspíš genitální bradavice. Zajdi si s tím k lékaři, na kožní nebo urologii.

Výlet k doktorovi tě nemine. Genitální bradavice jsou pěkný svinstvo. Dokonce je spojují i s přenosem papiloma víru který je spouštěčem rakoviny děložního čípku. Žádná partnerka by tě rozhodně nepochválila kdybys jí o tom neřekl a tvářil se že o nic nejde.

matous23
hodnocení

Takže rozhodně zajít k doktorovi, no a nějaké škodlivé to pro mě může být? Jelikož nevím jak dlouho to mám..
Při nejmenším riskuješ že se ti to rozleze a budeš je mít všude. Natírat vlašťovičníkem si to na žaludu sám urcitě nebudeš protože bys skučel jak zvíře a jinak se toho bez doktora nezbavíš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]