Nejste přihlášen/a.
Zdravim, chci přes poštu někomu poslat peníze na účet. Poukázkou A se ta částka zašle přímo na účet příjemcovi.
Ale vrtá mě hlavou, když je tam kolonka Zpráva pro příjemce, tak to dotyčný osobě dojde ta složenka i když nechám kolonku Zpráva pro příjemce prázdnou, na adresu jejího trvalýho bydliště? Nebo jí přijdou peníze na účet a na uvedenou adresu jí nic nepřijde?
Já takhle ještě nikdy nic neodesílal, tak nevim. Díky.
Ne složenkou ale bank.převodem a někdy tam také udávám zprávu pro příjemce -většinou svůj nick na aukru-toto + VS je pro rychlekjší identifikaci platby pro prodejce. Stejně tak na složence (toto sned pře X lety než jsem si udělal internet banking. Tam jsem také uvedl nick příp.zbopží co jsem nakoupil . Je to zpráva pro příjemce noc víc. nepnapíše se tam nic,příjemce bude složitěšji identifikovat paltbu,možná,jinak nic. Adrtesu příjemce máte přeci navíc psanouna jioném místě!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.