Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpráva pro příjemce u složenky

Od: alojz odpovědí: 7 změna:

Zdravim, chci přes poštu někomu poslat peníze na účet. Poukázkou A se ta částka zašle přímo na účet příjemcovi.

Ale vrtá mě hlavou, když je tam kolonka Zpráva pro příjemce, tak to dotyčný osobě dojde ta složenka i když nechám kolonku Zpráva pro příjemce prázdnou, na adresu jejího trvalýho bydliště? Nebo jí přijdou peníze na účet a na uvedenou adresu jí nic nepřijde?

Já takhle ještě nikdy nic neodesílal, tak nevim. Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Při bankovním převodu lze taky poslat krátký text. To je stejné. Je to vidět u transakce.
doplněno 28.12.18 21:30: Platba přijde na účet. Na adresu nic. Text není povinný.
Zpráva pro příjemce u složenky
alojz
hodnocení

Jo, takže na zadanou adresu nic nepřijde? Chápu to dobře?

alojz
hodnocení

Teď čtu doplnění, díky :)

cha
hodnocení

1x

Složenka A : peníze přijdou na účet.

Složenka C : peníze přijdou na adresu příjemce.

hodnocení

0x

Ne složenkou ale bank.převodem a někdy tam také udávám zprávu pro příjemce -většinou svůj nick na aukru-toto + VS je pro rychlekjší identifikaci platby pro prodejce. Stejně tak na složence (toto sned pře X lety než jsem si udělal internet banking. Tam jsem také uvedl nick příp.zbopží co jsem nakoupil . Je to zpráva pro příjemce noc víc. nepnapíše se tam nic,příjemce bude složitěšji identifikovat paltbu,možná,jinak nic. Adrtesu příjemce máte přeci navíc psanouna jioném místě!

hodnocení

0x

Ta zpráva pro příjemce se příjemci zobrazí v měsíčním vyúčtování. ;) Takhle mi došly peníze a v řádku u všech těch číslech bylo slovíčko: Děkuji.

liska5
hodnocení

0x

Já posílala paní XY peníze za sazenice květin. Tak jsem do zprávy napsala slovo Kosatce, ať má hned jasno. Nemusela jsem napsat nic a peníze by samozřejmě došly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]