Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má tohle kamarádství smysl?

Od: clay odpovědí: 5 změna:
Ahoj, měl jsem dva kamarády - spolužáka a nejlepšího kamaráda, kterého jsem poznal ve volnočasovém kroužku. Všichni chodíme do stejně školy ale můj nejlepší kamarád chodí o ročník níž. Často jsme se potkávali na chodbách a tak jsem svého nejlepšího kamaráda seznámil se svým spolužákem. Jednu dobu jsme vše podnikali ve třech ale později mě můj spolužák záčal z akcí vynechávat, pomlouvat mě a chovat se jak pitomec. V podstatě už chodí na akce jen sami dva beze mě. Nevím co mám dělat. Nechci o svého nejlepšího kamaráda přijít.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

6x

Kamarád nebyl/není ani jeden. Kamarád by tě nepomlouval ani by nedopřával sluchu pomluvám. Pro příště lépe zvažuj, koho nazveš kamarádem. (O "nejlepšího kamaráda" jsi nepřišel, protože jsi ho neměl.)

hodnocení

4x

Zdravím. Pokud dá na pomluvy, pak to není kamarád. A nejlepší už vůbec ne. Nevnucujte se mu!

hodnocení

3x
Nic neuděláš tvuj nej kamarád dal na pomluvy a oba tě odepsali
Najdi si nové kamarády a těmhle se nevnucuj nestojí za to

liska5
hodnocení

3x

Ono se říká dva rada, tři zrada, čtyři legrace. A vy jste byli tři. I na kamaráda se dá žárlit. Ale odstranit ho pomluvama, proti kterým se on nemá šanci bránit, je ubohé. Prostě se ukázalo, že sis kamaráda idealizoval. I to se stává. Zachovej si hrdost a nesnižuj se k nějakému dolézání, natož k pomluvám. A věř, že příjde situace, kdy najdeš nového kamaráda.

liska5

Úmyslně jsem se nedívala na odpovědi přede mnou. Až teď vidím, jak se s nimi shoduji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]