Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznámá herečka

Od: randis® odpovědí: 69 změna:
Dobrý den, pátrám po jménu české herečky, kterou jsem potkal na ulici, ale nedokážu si vzpomenout. Není až tak moc známá. Je jí mezi 50-65 lety, má tmavé kudrnaté vlasy po ramena (takové ty kudrlinky) a výrazné oči. To je vše, co o ní mohu říci. Vlasy má podobné té herečce na přiložené fotce. Poradíte mi, kdo to může být?
Neznámá herečka

69 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

TWL. Lidi, čtěte!

Nehledá se herečka z fotky, ale jiná, typově jí podobná, starší *zed**zed**zed*.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, tipnu si - Jana Janěková (starší). Zdravím!

csfd.cz/...

doplněno 25.12.18 09:58:

Ještě zkusím jméno Soňa Valentová - slovenská herečka.

doplněno 25.12.18 19:42:

aja1946 - no, teď už to vím také (po doplnění tazatele). Ovšem, Vy (a nejen Vy, když si zde vše řádně pročtete) s tou Eliškou jste ještě více mimo. Zkrátka, tazatel potkal na (nám) neznámém místě starší paní, která mu někoho připomíná. Má dojem, že někde hrála, ale už netrvá na tom, že je to herečka. Takže, mohl to být kdokoliv kudrnatý, ženského pohlaví a věku již pokročilejšího (než např. zde propagovaná Eliška).

Rozhodně ani jedna z nich.

hodnocení

Soňa Valentová to není.

nov
hodnocení

2x

Iva Bittová, ta jediná mě napadla podle vašeho obrázku. google.com/...

mfar
hodnocení

2x
hodnocení

Lejla je mlaďounká.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, navrhuji to hledání herečky ukončit, protože to zřejmě žádná herečka nebyla. Patrně šlo o starší paní, která v baru vyvolala dojem, že je známá tvář (byla někomu podobná). Pokud říkala, že se jmenuje Noa (možná řekla Nora nebo jen: "No a?") a je zubařka, tak buď je to pravda nebo není. Mohl to být kdokoliv, kdo si chtěl v baru popovídat (patrně) s mladším chlapcem a jeho kamarády (slušná paní nebo také "vysloužilá dorota ze Šmelhauzu"). No, máte ponaučení, že je lepší získávat informace hned od zdroje a nikoliv následně na internetu. Zdravím!

doplněno 31.12.18 07:34:

Také bych považoval za zvláštní, že by někdo, kdo má mediálně známou tvář, neuvedl své pravé jméno (které by mělo být také mediálně známé). Proč by to dělal? Co by chtěl skrývat?

dejavu*
hodnocení

1x

Ještě mne napadla Jana Boušková, ta má původně ukázkové afro, když to neláme přes natáčky, navíc hrála i v Ordinaci expres.cz/...

adt
hodnocení

1x

Jméno nevím, ale hrála v Ordinaci gynekoložku, myslím měla nějakou sovislost s Mázlem, měli spolu snad i poměr. Tato herečka, žijící v nějaké africké zemi, měla dceru, kterou měla s čechem, ktrerý si ji odvezl do CR a tato herečka jí přišla hledat. Za pomoci Mázla jí nakonec vypátrala, ale nechtěla se jí moc přiblížit, myslela si, že by jí jako matku nepřijala. Nakonec se ale po delší době stejně sblížily. V seriálu skončila tím, že odcestovala zpět do Afriky-sama.

hodnocení

Přečtěte si pořádně můj dotaz. Nehledám ženu na fotce.
adt

Pořádně jsem si to nepřečetla,jen jsem viděla tu fotografii, tak jsem to už nedočetla... hi hi.

hodnocení

1x

Je to Eliška Mesfin Boušková.

csfd.cz/...

Proč stále další pokusy, je snad jasné že je to Eliška.

Proč další pokusy, je to EB

Proč další pokusy, je to E. Boušková

divadlovceletne.cz/...

ahaonline.cz/...

Omlouvám se, že je to vícekrát, ale marně jsem se tamm plokoušela nahrát fotku a smazat to nešlo.

hodnocení

Dobrý den, přečtěte si pořádně můj dotaz. Nehledám ženu na fotce.

hodnocení

0x

Napadla mne také Jana Janěková, hrála např. ve filmu Lvi salónu:

hodnocení

Ne, to není ona :(

iz*
hodnocení

0x

Ta herečka mi připomíná Ivu Bittovou > hrála např. v Baladě pro banditu.

Ani jedna.

hodnocení

Bohužel ani jedna z nich to zatím podle fotky není. Prošel jsem na Wikipedia všechny české filmové a divadelní herečky a ani tam jsem ji nenašel :( Myslím, jestli nehrála někde v seriálu... o nějakém nemocničním prostředí, to ale opravdu jen hádám.

nemátepravdu, je to eliška Boušková a hrála v Ordinaci

dejavu*
hodnocení

0x

Je to ona? Victoria Kidane

Neznámá herečka #2
ben®

dejavu - myslím, že tazatel nehledá jméno herečky z obrázku, který vložil, ale jiné, starší a více české.

dejavu*

Umím číst a chápu otázku, Bene, netřeba mi to tlumočit. Victoria Kidane je česká herečka, která má etiopského otce a českou matku a je jí přes padesát, a to i na snímku, který jsem postovala. Hrála hlavní roli v českém filmu Masseba (1990) a žije v Praze.

hodnocení

0x

Tak, při pohledu na již vložené fotografie a popis, mne napadá Vida Skalská-Neuw/....

Neznámá herečka #3

hodnocení

Všechny herečky, co jste sem vložili jsou jí podobné, ale ani jedna z nich to není ona. Ta Victoria Kidane je moc mladá. Tahle je spíš k těm 60 letům. Nemusí to za každou cenu být herečka, ale je mediálně známá. I kamarádi mi říkali, že ji někde viděli.

hahanaj*
hodnocení

0x
hodnocení

Tuto fotku jsem vkládal jen, že je té neznámé herečce/zpěvačce nebo kýhovýra, co dělá, podobná. Nehledám tu herečku na fotce.

cesmina*
hodnocení

0x

A když si nejste jistý ,že je to herečka tak co zpěvačka Jitka Zelenková?

hodnocení

Jitku Zelenkovou znám.
cesmina*

A co Blanarovičová Yveta? Tý je 55.

hodnocení

Ta je hodně známá. To není ona.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ještě přihodím další jméno - Jitka Sedláčková. Jinak, kdo neviděl její vystoupení u pana Šípa, tak o hodně přišel . Zdravím!

ceskatelevize.cz/...

doplněno 27.12.18 10:11:

Pokud by to nemusela být herečka, ale mediálně známá tvář, tak bych přihodil ještě dvě jména - Laura Janáčková a Ludmila Čírtková (i když její barvu vlasů asi nelze označit jen za tmavou).

hodnocení

Taky to není ona. Jste všichni úžasní, jak pátráte. Vypadá to, že ji ale nakonec nevypátrám :(

cesmina*
hodnocení

0x

Tak nevím ,věkově by to mohla být Naďa Konvalinková nebo přizrzlá Jaroslava Kretschmerová.Ester Kočičkové je asi 51 a má také kudrnaté tmavé vlasy.Kudrnaté vlasy má také herečka co hrála ve filmu Upír z Feratu ,ale té je 75.

hodnocení

Všechny, které uvádíte jsou známé. Ani jedna to není. Jsem vůl, měl jsem ji vyfotit.

hodnocení

0x

Tak to taky zkusím: Co Petra Janů?

hodnocení

Petru Janů zná i desetileté dítě :)

hodnocení

0x

Jeníčková-Vendulka utěšitelka také asi ne?Ona ty učesy dost mění*nevi*

Neznámá herečka #4
hodnocení

Ne, to není ona.

eset*
hodnocení

0x
A co treba Markéta Hrubešová?
27.12.18 13:04
hodnocení

Ne

eset*
hodnocení

0x
Magdalena Reifova, Michaela Kuklova...?
Tady mate prehled vsech ceskych herecek tak hledejte.Seznam ma 768 stranek
cs.m.wikipedia.org/...
eset*
A co Jitka Čvančarová?

Pane bože čím dál tím hůř, podívejte se na můj odkaz .Všechny ty herečky co jste vytipovaly kdyby to četly by se musely opravdu pobavit. Aha, omlouvám se moc a moc, teprve teď jsem četla, že hledáte jí podobnou, těch bude opravdu více.

hodnocení

Ani Čvančarová to není. Ten seznam na Wikipedia jsem prošel komplet celý ještě před tím než jsem sem vložil dotaz, jak české filmové herečky, tak divadelní, tak i seriálové. Nenašel jsem ji tam.

eset*
27.12.18 01:09
hodnocení

0x

adt
hodnocení

0x

No a v které ulici jste ji potkal, v Praze, Brně nebo ve Velké Lhotě?

hodnocení

V Praze, spolu s kamarády. Já ji pak ještě potkal v klubu Harleys a kamarád ji tam oslovil a říkala mu jméno Noa, ale to určitě kecala, protože jsem se jí pak ptal i já, ale ne na jméno, ale že je známá osobnost a říkala, že je zubařka. Taky kecala a blbě se u toho usmívala. Kluci taky tvrdili, že už jí někde v TV viděli.
mfar
No tak to byla Noa Tishby, ne? gettyimages.com/...
hodnocení

Ano, ale po dvaceti letech a s češtinou rodilé mluvčí :))

cesmina*
hodnocení

0x

Ještě mě napadla -Lída Nopová.

hodnocení

Ne, ta hledaná má sice úplně stejně střižené vlasy, ale tmavé.
cesmina*

Fotografka Sára Saudková? 51 let.

cesmina*

Ještě mě napadá ,ale je mladší Zuzana Tvarůžková.

hodnocení

Tvarůžková je mladá a má rovné vlasy. Saudková to není.
cesmina*

Tmavé vlnité ,ale asi už šedivé vlasy-herečka Táňa Fišerová ,nebo potom režisérka Irena Pavlásková.Nebo Eva Horká ,ale jakou má teť barvu nevím.

cesmina*

Nevím jaký má teť účes ,ale co třeba Simona Chytrová,taky je z kudrlinkama.Máša Málková ,ale ta je mladší.

hodnocení

Málkovou ani Horkou neznám. Googlil jsem je a nejsou to ony.

lidus*
hodnocení

0x

Nemůže to být moderátorka, zpravodajka... napadla mě S. Burešová To asi ne, ta by nešla do toho klubu

hodnocení

0x

Mně napadla Táňa Fischerová. Vlasy by odpovídaly, sice ne barvou, ale charakterem. Je tedy o něco starší, ale třeba ve skutečnosti vypadá na těch 60? Já jsem ji nikdy na živo neviděla, tak nevím...

hodnocení

Fišerovou už tu někdo zmiňoval. Ta to není.

jann*
hodnocení

0x
Petra Černocká nebo Naomi Campbell

jann*
hodnocení

0x
Nora Frydrychova,Nora Návorkova

piipa*
hodnocení

0x
Eva Vrbková? Uvádí pořad Všechno, co mám ráda na ČT. Je tedy trochu mladší..
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]