Já posílala balík do ruky již 14.12. a od té doby je na sledování stále datum 14.12. a zásilka předána přepravě, žádná změna, přestože adresát již dnes si vyzvedl ze schránky oznámení o uložení. Hahaha.
U zásilek z Číny, nebo jiné země je bohužel běžné, že jen pár dní jdou přes půlku světa, ve sledování se objeví, že zásilka dorazila do ČR, a pak dva až tři týdny (i dýl, pokud zaujme celníky) putuje do schránky. A to i mimo Vánoce.
Já ještě v daleko klidnější době v listopadu měl na tracking listu záznam že balíček leží 3 neděle v přístavu Kuala Lumpur a přitom mi ho ráno pošťák prinesl. Záznam o nalodění zásilky na loď v Malaysii ani o vyložení v Hamburku se do sledování vůbec nedostal. Zato mi hodinu po pošťákovi přišel mail od Číňana - Balíček už vám přisel tak prosím potvrďte doručení a dejte nám 5 hvězdiček. Jak tohle dokážou zjistit když pošťák v autě nemá žádnou možnost online potvrdit každý doručený balík to mi hlava nebere
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.