Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hemoroidy - co s tím?

Od: crazim* odpovědí: 6 změna:

občas se mi stane, když jsem na velké, že mám na zadním otvoru krev. není to však pravidelně opravdu jen někdy. K doktorovi se mi s tím nechce. nemáte nějakou radu co s tím? slyšela jsem o nějaké masti, dá se volně koupit v lékárně? děkuji za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Bacha na věc, krev nemusí nutně pocházet z hemoroidů! Nepodceňujte lékařovo zhodnocení situace!

repak*
hodnocení

1x

Já se přidám k těm co radí navštívit lékaře. Měl jsem podobnou historku, neváhal, prohlédl si spolu s lékařem své střevo zevnitř a měl jsem klid. Od určitého věku by to zejména muži měli tak co pět let zopakovat.

Je to krutě řečeno, ale s rakovinou s metastázami člověku moc času nezbývá. Při včasném záchytu se dá přežít velmi, velmi dlouho.

hodnocení

0x

Masti jsou- Faktu, Dobexil a jiné, v lékárně Vám poradí, nemusíte se stydět.Ale být Váma dojdu si pro test na vyšetření tlustého střeva, není to nic strašného- 3 dny po sobě odebíráte vzorek stolice, vše Vám lékař vysvětlí, stydět se vůbec nemusíte!Krev může znamenat i rakovinu, ne jen hemoroidy...abyste něco nezanedbal, záleží i kolik Vám je let...

lm®
hodnocení

0x

Ano, existuje mast,několik druhů (DOBEXIL-H,PROCTO-GLYVENOL,SPOFAC ,aj.).V první fázi onemocnění (pokud se opravdu jedná o hemeroidy) Vám mast uleví.Nicméně to není léčení,pouze úleva.Pokud se onemocnění dále zhorší,bývá nutný menší zákrok.Více zde

hemeroidy-hemoroidy.cz/...

hemeroidy.biz/...

beltina.cz/...

zbynekmlcoch.cz/...

Nejdříve se ujistěte,že se opravdu jedná o hemeroidy.Ač je toto onemocnění velmi časté,téměř se o něm nemluví,pokud ano bývá u hloupých jedinců spíše tématem k žertům.Vždy je však lépe odcházet s diagnózou hemeroidů než s diagnózou rakoviny tlustého střeva či nádoru,ptž na hemeroidy se neumírá.Alespoň něco positivního na tomto nepříjemním onemocnění je.;)

hodnocení

0x

doporučuji 100% zjištění původu krve. Určitě není příjemné, když se Vám někdo tam hrabe, ...ale jak rád(a) si necháte vyloučit rakovinu tlustého střeva a spokojíte se jen s hemoriodem, který taky vyléčíte.

Obě nemoci jsou nepříjemné, ale za včas léčitelné.

Jděte k lékaři, pomůže Vám k Vaší radosti.

Vy jste psal(a), že nechcet jít k lékaři, doporučím tedy lékarnu. mají tam velký výběr mastí i koupelí, pak na internetu najdete i cviky na zadnici. Zkuste najít i informace na internetu, google.cz/...

pak dobré čtení je na ordinace.cz/...

a ná závěr, jděte k lékaři.

kytka*

Výborná je calcium panthotericum /kalciová mast/ a pěkně vtírat , po zkušenostech to pomůže. Koupíte v lékárně cca 40kč ,je pěkně hustá a rychle působí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]