Zdravím, Poradí někdo, kudy nejlépe po svých na Dlouhé Stráně na elektrárnu? Jestli z Koutů, nebo od Loučné? Odkud bude výhodnější výškový profil? A ještě dotázek - je nahoře přístup k pitné vodě? Abych netahal tolik vody sebou...
Samozřejmě můžeš vyjet z Loučné nahoru, sjet do Koutů, tam se otočit a vrátit se zpět stejnou cestou. Nebo se můžeš otočit až na Červenohorskem sedle a zpět. Sice je to jen cca 60 km, ale se slušným převýšením. Ale to už by chtělo spíš kolo než kolobezku...
Bez prohlídky strojovny v podzemí jsou Dlouhé stráně o ničem. To se na ně můžete podívat na obrázku. Takže za mne jedinně cesta z Kout, rezervovat si prohlídku a pak hurá nahoru. Je to krásný výlet.
Díky za poznatky. Profily samozřejmě lze nasimulovat v mapové aplikaci, ale lepší je osobní zkušenost. O prohlídku mi v tuto chvíli nejde. Mám jen jakýsi sebemrskačský cíl na koloběžce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.