Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlouhé Stráně - cyklovýlet

Od: libor007® odpovědí: 9 změna:
Zdravím,
Poradí někdo, kudy nejlépe po svých na Dlouhé Stráně na elektrárnu? Jestli z Koutů, nebo od Loučné? Odkud bude výhodnější výškový profil? A ještě dotázek - je nahoře přístup k pitné vodě? Abych netahal tolik vody sebou...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
12,4km 825m 6,7%
Dlouhé Stráně - cyklovýlet
Z Loučné jsou maxima i 12%, z Koutů je to sjizdnejsi, tam to bude do 8%. Nějaké pití sebou, není to na půl hodiny :)
hodnocení

Díky, takže se mi potvrdil můj výběr trasy...
Samozřejmě můžeš vyjet z Loučné nahoru, sjet do Koutů, tam se otočit a vrátit se zpět stejnou cestou. Nebo se můžeš otočit až na Červenohorskem sedle a zpět. Sice je to jen cca 60 km, ale se slušným převýšením. Ale to už by chtělo spíš kolo než kolobezku...

doktpr365*
hodnocení

0x

Je tam stánek s občerstvením.

hodnocení

0x
12.2km 696m 5,7%
Dlouhé Stráně - cyklovýlet #2

hodnocení

0x

Já už jen nahoru lanovkou a dolu na kole, nebo koloběžce.

id
hodnocení

0x

Bez prohlídky strojovny v podzemí jsou Dlouhé stráně o ničem. To se na ně můžete podívat na obrázku. Takže za mne jedinně cesta z Kout, rezervovat si prohlídku a pak hurá nahoru. Je to krásný výlet.

hodnocení

Díky za poznatky. Profily samozřejmě lze nasimulovat v mapové aplikaci, ale lepší je osobní zkušenost. O prohlídku mi v tuto chvíli nejde. Mám jen jakýsi sebemrskačský cíl na koloběžce :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]