Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vícenásobné orgasmy u mužů - vliv na zdraví

Od: krystof25 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

začal jsem praktikovat vícenásobné orgasmy při masturbaci (Peaking Non-Ejaculatory Orgasm - PNEO). Ze začátku jsem zvládl jen dva, teď už jich zvládnu klidně deset, ale spíš přestanu dřívě kvůli fyzickému vyčerpání.

Rád bych se zeptal, jestli to nemůže mít nějaké negativní následky na zdraví. Vím, že posilování pánevního dna a prostaty je zdravé, spíš mi jde o samotnou ejakulaci a o to, že zažiju orgasmy bez ní.

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Posilování je zdravé, ale tohle je už bičování do krajnosti. Právě prostatě nemusí svědčit tak časté opakované překrvení.

vilik*
hodnocení

1x
Tak jistě to nebude moc zdravé.
Budete přetrénovaný, ze zvýšené fyzické zátěže unavený, málo odolný, stresovaný.
Pokud neprostřídáte ruce, budete mít nestejnoměrně vyvinutou muskulaturu.
Vzhledem k časové náročnosti při tréningu a k nedostatku látky k rozhovorům s ostatními budete také zřejmě nedostatečně socializovaný, což může vést k psychickým problémům.
Podle jedné říkanky vám také hrozí nedoslýchavost a chlupaté dlaně, ale nikde jsem nečetl žádnou potvrzující studii.

hodnocení

1x

S každým orgasmem se zvýší počet ochranných buněk v krvi. Což je teď v období nachlazení, chřipek a viróz přesně to, co potřebujete. Vědci sledovali imunitu muže před a po orgasmu. Výsledek? V krvi se po vyvrcholení znenadání zvýšil počet buněk >>zabijáků<<, kterých bylo najednou dvakrát více. Experti ale varují, že více orgasmů než DVAKRÁT až TŘIKRÁT TÝDNĚ a naopak žádný sex vede ke snížení množství protilátek. Vhodná není ani absolutní zdrženlivost, ani přemíra sexu, tvrdí.

*stop*

krystof25
hodnocení

Dobrý den,

a tím orgasmem myslíte ten stav blaženosti? Nebo ejakulaci?

Tyto dvě věci spolu totiž nesouvisí, u mužů se u standardního orgasmu sice dějí souběžně, ale to je tak vše.

Já mám týdně cca 30 orgasmů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]