Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.prosím mám dotaz.Jsem teďka ve fázi umělého otěhotnění a během týdne proběhne transfér.V práci jsem dostala výpověď,jelikož je nedostatek práce.Můžete mě poradit jestli je pro mě nejlepší jít marodit na rizikové těhotenství?Ale ještě neni jisté jestli se to vůbec povede.Prosím o jaký koliv dotaz k mé otázce a odpověď na můj email.Budu se těšit.
S pozdravem Morávková
Na tuhle otázku Vám těžko někdo smysluplně odpoví. Pokud lékař uzná, že Vaše těhotenství je rizikové, jistě Vám vystaví neschopenku. Ale jestli je to pro Vás nejlepší? Nejlepší v jakém ohledu?
Jinak držím palce, ať se dočkáte vytouženého miminka.
Nejlepší by pro Vás v téhle chvíli bylo,kdybyste už těhotná byla.To by Vám z-tel žádnou výpověď dát nemohl.
Zřejmě máte na mysli nejlepší po finanční stránce .
No tak pokud Vás lékař uzná práce neschopnou a máte už výpověď, tak se tou nemocí výpovědní doba jakoby zastavuje (pokud tedy byla výpověď z důvodu nadbytečnosti) a její zbytek by pak doběhl až po uschopnění. Jenže Vám by na to uschopnění rovnou navazovala mateřská (pokud se to tedy povede), takže byste stále byla jeho zaměstnancem. Ve Vaší situaci je skutečně pro Vás nejvýhodnější, když Vás práce neschopnou uzná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.