Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potvrzení o výplatě

Od: drusty568* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, mám otárku, kdy od zaměstnavatele dostávám potvrzeníí o vyplácení výplaty. Končil jsem k poslednímu listopadu, tudíž posledí výplata mi příjde zítra. To potvrzení dostanu teď po poslední výplate nebo jsem to měl urgovat hned po odchodu z práce? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sice mi nějak uniká smysl vašeho dotazu, ale jako potvrzení stačí výpis z vašeho účtu. Na něm je zřejmé, kdo a kdy výplatu poslal. Co jiného potřebujete?

doplněno 19.12.18 10:55:

Já také nic jiného nemyslím.

drusty568*
hodnocení

Já myslím potvrzení o posílání výplaty, podle kterého pak udělám daňové příznání.

drusty568*
hodnocení

Konkrétně se to jmenuje Potvrzení o zdanitelných příjmech.

hodnocení

0x

Potvrzení o zdanitelných příjmech Vám zaměstnavatel vystaví kdykoliv. Někteří ho zasílají sami od sebe, ale s tím raději nepočítejte. Normálně tam zavolejte, požádejte o něj teď nebo na začátku ledna a dohodněte se, jestli si pro něj přijdete nebo jestli Vám ho pošlou na adresu. Pokud budete podávat daňové přiznání (nebo přiznání k dani) v papírech, je potřeba originál, s elektronickým podáním může být naskenovaný originál (v tom případě stačí dostat ho e-mailem).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]