Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám otárku, kdy od zaměstnavatele dostávám potvrzeníí o vyplácení výplaty. Končil jsem k poslednímu listopadu, tudíž posledí výplata mi příjde zítra. To potvrzení dostanu teď po poslední výplate nebo jsem to měl urgovat hned po odchodu z práce? Děkuji
Potvrzení o zdanitelných příjmech Vám zaměstnavatel vystaví kdykoliv. Někteří ho zasílají sami od sebe, ale s tím raději nepočítejte. Normálně tam zavolejte, požádejte o něj teď nebo na začátku ledna a dohodněte se, jestli si pro něj přijdete nebo jestli Vám ho pošlou na adresu. Pokud budete podávat daňové přiznání (nebo přiznání k dani) v papírech, je potřeba originál, s elektronickým podáním může být naskenovaný originál (v tom případě stačí dostat ho e-mailem).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.