Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vklad hotovosti.. bankomaty

Od: tazatelka odpovědí: 8 změna:
Ahoj, můžu vložit peníze na účet v bankomatu české spořitelny.. když jsem u kb?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Česká spořitelna disponuje i vkladomaty. Jejich prostřednictvím můžete vkládat na účet v jakékoli bance v rámci České republiky. Limit vložené hotovosti je omezen na 350 000 Kč. Služba je však pouze pro ty, kteří mají platební kartu vydanou Českou spořitelnou, přičemž je možné použít debetní i kreditní karty. Klienti s kartou jiných bank tuto službu využít nemohou.

Za vklad hotovosti na účet v jiné bance přes vkladomat České spořitelny zaplatíte podle ceníku banky paušální poplatek 80 Kč. V praxi však držiteli karty tento poplatek naúčtovaný nebyl a rovněž příjemce obdržel částku v plné výši.

Takže bohužel nelze...

tazatelka
hodnocení

U vkladomatů České spořitelny jde peníze vložit i na účet u libovolné české banky. Vklad je pak zpoplatněn 80 Kč.

111®
hodnocení

0x

no jestli to bankomat umí, proč ne, kam s tím pozná podle karty

hodnocení

0x

Myslím, že to nejde. Ani v menu bankomatu tuto možnost nenajdete.

111®

myslíš že to nejde, že bych se mýlil? no možný to je taky..

111®
hodnocení

0x

tak to mne překvapilo, ale i když jsem se neptal, je tahle info užitečná i pro mne,=hodnotím

hodnocení

0x

POkud bankomat tu kartu pro operaci vložení peněz akceptuje, tak to jde. Peníze rozhodně nepropadnou do žádné čené díry

111®

no já mám mBank, zatím jsem to nepořeboval, ale jeden nikdy neví

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]